Elifffo Mrvblg_ smdi ben açtım böyle bı konu kaç haftalıksij. Ellerim yüzüm çok fena şişti benim de kızardı balon gibiyim. Dudaklarım da patliycak gibi hissediyorum sende oylemisin ,😒😒
1004nese Mrvblg_ vallahi 38 haftalıgim ayaklarımın alti ateş atiyor ellerim yüzüm aykalarim şiş. Görenler tuzlu yeme diyor 😂 Halbuki 2 yıldır tuz tuketmiyorum. Yani tuzdan değil herhalde bana sıcak basıyor sonra 🤣🤪😜🤪😜
Mrvblg_ Elifffo aynı durum bende de var yüzüme bakasım gelmiyor cidden . Bu hafta dikkat edicem tuzu sıfıra indirip deneyeceğim bakalım azalma olacak mı 😞
Mrvblg_ 1004nese normalde ben de az tuzlu yerim ama artık ne sebep oluyor bilmiyorum ve daha 35teyim 😏😏 hayırlısıyla bi kavuşsaydık evlatlarımıza daha da hamileliğe tövbe çıkmayan sıkıntı kalmadı bende ya 😅
Suhedaant Ayni seyi bende yasadim doktorum tuzlu tuketme dedi. Bol su icin,yuruyus yapin. Bir de bana kalsiyum iyi geldi her gun suya atip iciyorum.
1004nese Mrvblg_ vallahi son 1 haftadır artık zorlaniyorum yinede şükürler olsun. Artık bitti bitecek çok az kaldı biraz daha sabır Rabbim evlatlarimiza kavuştursun 😍🤩💐❤️
fatmaaeminn Mrvblg_ tuzlu yemekten oluo..bn 38 haftaligim odemim hiç yok.. çok dikkat ettim tansiyonum yukselio diye ..
UraSsmom Mrvblg_ Tuzu kes cnm benim de ayaklarım davul gibi şişmişti tuzsuz yiyorum artık ve 2 günde geçti
Eylul_ Ellerim.backlarm ayaklarm yüzüm her yerim şiş cok fenaym 29. Haftadaym.nasl gececek bu kadr zmn hic bilemyrm🤷🏻♀️