Zbydysl nehirim2020 merhabalar ben 1 hafta önce normal doğum yaptım. Ebesi, hemşiresi ile muhteşimdi. Hiç bu kadar ilgi alaka beklemiyordum. Şükran hanım doğumumu yaptırdı. Odalar beklediğim kadar küçük değildi. Gayet güzeldi. Herşeyden memnun kaldım. Bebeğimle de çok güzel ilgilendiler.
nehirim2020 Zbydysl ya gerçekten mi çok mutlu oldum şuan da peki fiyat konusunda anlastigininiz gibi çıkabildiniz mi?
Zbydysl nehirim2020 evet anlaştığımız gibi fiyet ödedik. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Doğumdan evvel hastaneyi falan bayağı kafama takmıştım tereddüttrydim. Doktorum o hastane ile anlaşmalı olduğu ve fiyet konusunda cazip geldiği için tercih etmiştim. İyi ki orası olmuş. Hastane çalışanları hepsi çok ilgililerdi. Özellikle hastanenin ebesi. ☺️
nehirim2020 Zbydysl canım çok teşekkür ederim çok rahatladım bende sezaryen olacağım çok korkuyorum çok rahatladım
Nilay34 [bilinmeyen] öncelikle gözünüz aydın olsun 😊bende mediviada doğum istiyorum yasemin hocaya ama hastane nasıl ebeler,hemşireler anlayışlı ve güler yüzlü mü?
Nilay34 [bilinmeyen] öncelikle gözünüz aydın olsun 😊bende mediviada doğum istiyorum yasemin hocaya ama hastane nasıl ebeler,hemşireler anlayışlı ve güler yüzlü mü?
Nilay34 [bilinmeyen] öncelikle gözünüz aydın olsun 😊bende mediviada doğum istiyorum yasemin hocaya ama hastane nasıl ebeler,hemşireler anlayışlı ve güler yüzlü mü acaba