Yasmin07 Kızlar yerde otururken vajinamda uyuşukluk hissettim kan fln yok çok şükür ama kprktum 29 haftalık hamileyim yaşayan var mı böyle birşey
Tumurcuq Yasmin07 uyuşukluk ne canim biraz ayrntli anlats bilirmsn..bendede oluyor en cok otururken boyle sixliyor gibi..cok agri deyilde sadece sizlysn gibi oluyor..sonra ki bacak aramda öyle
Yasmin07 rabnaz6822 doktoruma msj attım.ayağa kalkınca hemen geçti şimdi cevap bekliyorum gel derse giderim
Yasmin07 Tumurcuq valla tam ne olduğunu anlayamadm bi anda hissettim ayağa kalktım hemen galiba biraz sızlıyordu da hemen geçti ama endişeliyim baya
Tumurcuq Yasmin07 canim emin ol önemli bir şey deyldr cunki bendedd olub keciyor ve bizim haftalarda normaldir bitanem..canini sikma hem öyle olunca uzan dinlen kecer...
Yasmin07 Tumurcuq ayağa kalkınca geçmişti zaten. Soruyu sorarken yazmayı unutmuşum telsştan serklajımda var doktor serklajdan dolayı dedi 🤭
ipeginannesi Geçenlerde de bende de oldu bi anda panik oldum ama sonra oturuşumdan kaynaklandığını farkettim :)
Yasmin07 ipeginannesi evwt benimde ondan oldu sanırım bi dikişim var benim doktorum dikişten dolayı dedi
rabnaz6822 Gün içinde bazen karnım çok sert oluyor tek sıkıntım bu 🤦♀️Bunun sebebini bilen varmı?🤷♀️
Yasmin07 rabnaz6822 tam olarak normsl mi bilmiyorum ama benim de sırt üstün ystınca oluyo sizin bahsettiğiniz gibi sol tarafa yatıncs geçiyo