Aysealty Rabia88 dimi öyle bi durum var bide☺Bi kaderi kötü olan insanların isimlerinin konulmaması durumu var ya ona çok inanıyorm inş bulucaz içimize çok sinen bir isim☺
Burcum Kızım olursa ismini Ada koymak istiyorum. Allah izin verirse yaz bebeği olacak🙏🏻 Çocukluğumdan beri de hep kızım olurda derim koyacağım derdim ama artık ada olsun istiyorum😊 henüz daha 5+4 teyiz ama🙈
EliniVermiyorHayat Yok anam yok isim kıtlığı var sanki ben bi türlü bulamıyorum sadece asel e ısındım onuda eşim beğenmedi onun buldukları da bana uymuyor 🤷♀️🤷♀️
Rabia88 EliniVermiyorHayat aynen sanki bizden önce birileri bütün isimlere el koymuş ve sanki bize hiç işim kalmamış gibi hissediyorum 😂
Rabia88 LaleDeniz Nisa ismi çok güzel Kur anda geçen bı sure ve kadın haklarını anlatıyor bildiğim kadarıyla 😊 inşAllah kizinizda hakkını savunan bir prenses olur
Rabia88 Ekimucizesi Eylül ismini çok severim Eylül ayında doğmuşum ve hep derdim kızım olursa Eylül'de doğarsa adı Eylül Nisan da doğarsa adı nisan olacak diye 😊
hazeloguz Rabia88 aynen🤗 söylenişi benim çok hoşuma gidiyor. Ve isimlerin de karakteri olduğu inancındayım. Aminnn inşallah 🙏🏼
ArifeKarabulutolu Biz de eşimle o görev dolayısıyla Şırnak ın İdil ilçesindeydi o zamandan kararlaştırmıştık Allah nasip ederse İdil koyacağız 😍😍
Tahsey Rabia88 Vala benim kinin cinsiyetini belli değil ama isimlere karar verdik kız olursa nehir güzel isimdir 😉
Rabia88 Tahsey çok güzel bı isim oda konsepti bile hazırdı ama kız olunca ne işim var ne de oda konsepti 😞