NeslihanPiaAbac zlemAcar ben orjinal sayfasından aldım çok kaliteli zaten instagramdan kullananların tavsiyesiyle dikkatimi çekmişti
Dilektrkoglu Uğurlu bebek var canım site oradan 39 .9a aldım 9 aya kadar kullanabiliyor ölçüleri 40*70 kaliteside güzel ben beğendim tavsiye ederim
Yenihamis zlemAcar babynests kendi sayfasından aldım gayet güzel ve kullanışlı 2 yaşa kadar kullanabiliyorsun 🤗
Esa zlemAcar instagram adı babynests profil resminde pembe kalp var orjinal sayfadir yazıyor internet siteside www.babynest.com.tr
Burcuu58 Ben kendim yaptim babynesti🙂 hem hijyenik oldu hemde istedigim gibi yumusacik yaptim 🙂 yapimi basit sitedekiler nasil yapiyor guvenemedim bebegimin sagligi onemli.. 👍 youtubeden bakabilirsiniz nasil yapildigina
zlemAcar Burcuu58 canım normalde kendim yapıyorum ama makinem bozuldu . Maalesef şuan hazır almaktan başka şansın yok
Ebi Burcuu58 ben de kendim yapmak istiyorum ama makinem yok makinesiz yapılmaz mı ki bide YouTube de çok aradım ama bulamadım bi link atma şansınız var mıdır 😊