_2prensesannesi_ Maşallah 😍 ikinci hamileliğim 21 ci haftaya giricez ve gobusum dümdüz inanmiyorlar hamile olduguma 😂😂
1serapguneyli _2prensesannesi_ hadi yaa, 2.gebelikde hemen çıkıyor göbek falan diylrşarama herkeste aynı olmuyormuş demekki😍
1serapguneyli 04052016mh hamile pantolonu bugun aldım giydim ama rahat edemedim neden bilmiyorum valla, sanırım pantolonu 1 beden küçük almışım Bi de paçalarını falan yaptırmıştım 😂😂😂 mecbur büyük beden eşofman aldım onla rahat ettim😂
04052016mh 1serapguneyli normal bedenimden büyük aldım ben yanlarından daraltılıyor zaten 😂 değiştir bence fişi yok mu 🤷🏽♀️
_2prensesannesi_ 1serapguneyli evet oyle dediler ama yok yani bende şaskinim ilk kizimda fotolara bakiyorum 20 li haftalarda gobegim var ama bu kizimda hic yok anlamadim 😂😊
1serapguneyli _kizannes5 belimin kuyruk sokumu tarafı, özellikle de sol taraf, onun dışında arasa bacağıma kramp giriyor başka da yok şükür 🙏🏻
Sibelsercan 1serapguneyli maşallah 🧿 benim bebiş 17 haftalık daha yeni yeni dışardan bakıldığında belli oluyor 😀
_kizannes5 1serapguneyli valla benimde ağrıyı oturup kalkarken çok zorlaniyom 😔😔bide benim göbeğim acayip ağrıyı benim ki 19 haftamda da vardı senin ki agriyiyo mu
1serapguneyli _kizannes5 bebeğim ultrason fotoğraflarında da hep sağ tarımda, karnımınsağ tarafı da taş gibi zaten çok sert, çoğunlukla oradan kramplar giriyor bende diyorum ki aha benim çocuk yine sağdan si yaş çakıyor 😂
1serapguneyli Gmzalp valla bende anlamadım Bi arkadaşımın doğumu geldi çattı kızın göbeği küçücük top gibi 😂 sanırım dedikleri gibi iç karınla alakalı
Duyguali 1serapguneyli 29 oldum. Sizin göbüş benim göbüşün 2 katı olmuş. Keşke benim de olsa. Valla kimse anlamıyor da etmiyor da. Ayrıca bence çok da güzel duruyor benim de ilk gebeliğim dar da giyinsem 4 aylık anca zannediyorlar. Ama 7 aylığız.
1serapguneyli Duyguali ahh teşekkür ederim 💋 ben bugun pantolon alırken teyzeler falan vardı bissürü dediler ki maşAllah epey büyümüş kaç aylık oldu vsvs onlara 15 haftalık demeye hem nazar değer diye korktum hemde utandım vallaha 5 ay bitti dedim inandı kadınlar😂😂
GamzeKrtglu 1serapguneyli Benimde 9+4 suan ama baya büyük benimde arkadaşım var 20. Haftasında benim kadar yok 😊 iç karınla alakalı bir durummuş doktorum öyle söyledi 🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım🙏
Eymensmom35 1serapguneyli ikinci hamilelik te anlarım hemen cıkmasınıda ilkte benım bukdr cıkmadı nedense 🤷♀️🤩