Merdgn MssKrks babynestler mi reflü yatağı dediğiniz? Öyleyse şurada durayım ben de kararsızım çünkü 😄
Deletedmom138 MssKrks ben aldım ilk anneliğim , uyurken kusarsa falan aceleyle napacağımı bilemem boğulur falan Allah korusun 😊
04052016mh MssKrks ben aldım ablam yeni doğum yaptı oda kullanıyor iyi oluyormuş beşiğin içine bile konulabilir sırt desteği falan oluyor içinde yan dursun diye 😊
Deletedmom138 Kvlkgzmerhn babynest şeklinde olanlardan al kuzum ben ikisinide ayrı ayrı aldım bilemedim öyle oldugunu 🥰
MssKrks Kvlkgzmerhn Bence al canım kullananlar genellikle çok memnun. Ben almaya karar verdim ama markasına karar veremedim 😊 Birde kiraz çekirdeklisi olan var işe yarıyor mu onu merak ediyorum.
NurseB Yenidoğanların yatağı eğimli olmalı. Beşikte belki yatağın altı yükseltilebilir gerek kalmaz ama ben koltukta başka bi evde vs kullanmak için aldım
1serapguneyli Deletedmom138 bizimki de aynı şekilde, 101e gelmiş 50tl aldım bende falan dedi çünkü eşim 🐥
1serapguneyli MssKrks benim de eşim almış gelmiş çocuga alışveriş yapmaya reflü yatağından başladık 😂