1994ozg Rum ay yok benimki 13.haftada bacak arasında pipi rahat görülüyor bunun ki dümdüz yani nerde görmüş helal olsun😁
Rum 1994ozg bilsem canım bende ayrintiliyi bekliyoruz işte kesin net dedi 1 ay sonra kiz kesin net dedi ... hangisine inanayim bakalim ne çıkacak dha gelmeden şaşkına çevirdi bizi...
Rum Burakfatma aynen bende aynı 19 da dedi kıyafetleri al dedi kesin dedi 14 de diyen doktor da demişti en iyisi ayrintiliyi bkelemek ... peki belirtiler erkek mi kiz mi belirtsimiydi
bilaloguzunannesi Rum bizde de var 13 haftalıkken erkek dedi tam net degil dedi birsey almayin dedi 16 haftalıkken de erkek dedi ve acile gitmiştik devlette o da erkek dedi 😊 detaylı ultrasonu bekleyin 😊
Rum Burakfatma kusman bulantın falan oldu mu canım ben 14 haftalik ken hissttim.. kusmam olmadi hiç. Hamile değilmişim gibiydi ama göbeğim çok çabuk cıktı... kocaman belirtiler neler bilemiyorum.. çevrem dekiler hep kiz hisstti ben erkek çarşamba belli olacak bakalkm
Gul6100 Bu haftada tam net gozukmez canim burdada erkek oldugu görünmüyor. Tam netlesmesi icin 18. 19. Haftayi beklemeniz lazim. Henuz kiz erkek olarak dönüşmemiş. Doktor nerden cikarmis bebegin erkek oldugunu acaba cok şaşırdım 🙄
Rum Gul6100 valla bende anlamış değilim kesin erkek dedi sonra da çekti gitti .... 18 haftada başka doktora geçtim başlarda göremedi flan en son kiz dedi kesin bakalim ne olacak.. ayrintiliyi beklouorz
Gul6100 Rum detayli ultrasona girdiginizde netlesir olsun azcik daha dayanin 🙏😍 Siz eger kiyafet almak isterseniz beyaz krem turuncu sari tonlari alin icinizde kalmasin 🤗
Rum Yeni_anne_ 🤦♀️🤦♀️😍 evet canım ayak ama orda pipi arıyoz pipi var burda diye vermişti ama oralarda görünmüyo 🙄😁