tugbaayaz @Rum7997873 #https://i.imgyukle.com/2020/03/06/n91KMt.jpg bizede 11+5 ve12+6 kıza benziyor dedi 16 da kesin erkek dedi resimdeki 16 haftalık pipisini çekti bizdede diğer haftalarda göstermemişti yada tam oluşmamıştı
Rum tugbaayaz canm senin bariz belli ben pek anlamıyorum ama senin görünüyo net şuan biz şüphe icindeyiz
SeHer1909 Rum aşağıda güzelim biraz daha herkes ayagı pipi sanmış sola doğru biraz asagı gel saat 9 yönüne doğru yukarı cık orda bekliyor minik pipi
Irazca35 Rum bacak arası boş büyük ihtimalle kızınız olucak benimkinden biliyorum aynı böyleydi erkeğin bariz belli oluyo genelde o haftalarda 🤗🤗 sağlıkla gelsin minik
YagmrK Rum 14 haftalık bebek için de büyük bi pipi fotosu sanki 🙈 Değişebiliyor ya 7 aydan sonra farklı cinsiyet duyan okudum burda canım sağlıklı olsun da 💕
AyaYlmazYldrm Rum insan bir sasiriyor tabi ama bencede pipi deil ilk cocugunsa kiz olsn erkrk olsun farketmez
Rum SeHer1909 Bende dikkatli baktım bende gördüm siz dedikden sonra çok geride duruyor gibi geldi bana biraz da kordona benzettim 😍
Rum SeHer1909 bacak arasj yukarda gibi ayak yukarda kaliyo nasıl oluyoda orda oluyo çözemedim ya ☹🤦♀️