[silindi] Ucanfiller 8 haftalık hamileyim göbeğim 5 aylık kusmam mide bulantım halsizligim var herkesten herseyden tiksindim çünkü ben hamileyim 😂😂😂❤️❤️❤️
Gizem3410 Gunes_ aynı ben 34.haftanın sonlarina yaklastim ama artık takatim kalmadi zayıf hamile kaldim kılom vucuduma ağır geliyor her yerim ağrıyor 🥺
YagmrK Ucanfiller uykudan gözümü açamıyorum ben ya yollarım da 😂😂 ben değil de eşimin canı daha çok şey istiyor kek pasta çikolata tatlı tuzlu ben değil o hamile 😂😂
Ucanfiller Gizem3410 kıyamam rabbim yardımcın olsun insallah selametle kucağına alırsın bebişini kuzum
Ucanfiller [silindi] ahahahh çok güzelmiş herseyde herkesten tiksindim babamız hariç çünkü ben HAMİLEYİM😂😂😂
Hll3840mhmt Ucanfiller benim oldum olası kilo takıntım var ama şimdi bebeğimi düşünmeye çalışıyorum sizi tebrik ederim:)))
Ucanfiller Hll3840mhmt vallahi benimde takıntım vardı ama hamilelikten sonra hiiiiic takmıyorum çünkü ben hamileyim😂😂🥰
[silindi] Ucanfiller bazen babamızda canımızı sıkmıyor degil hiçbir şey yapmaması bile insanın canını sıkıyor 😂
Darkgod Ucanfiller 😂 kız keşke yatabilsem bana da dokunamaz da işte uyuyamıyorum karnım nefesim gece lavabo 😂 olmuyor olmuyor
Ucanfiller Deryaaygrn aaa demeyin böyle dalılılım🥰🥰 biz o kadar karnımızda hissedelim büyütelim kusalım başımız dönsün belki geceleri uykusuz olalım çoğu zaman ama babamızdan geceleri canımız bişi istesin acımasız olalım hiçte değil😂😂🥰