ayseakcura Sıra bize geliyor kızlar kaç kilo aldınız bebişleriniz kaç gr 💗 eksikler tamam mi neler yapiyosunuuuz benim 32. Haftam bebek 2154 gram / 17 kilo aldım 😊
1dem ayseakcura hiçbirşey almadım daha. Haftaya inşallah. 8 kilo aldım 31. haftada bebiş 1700 dü 34 olduk şimdi Kaç bilmiyorum. Haftaya görücem😍
Zerrinmesut19 ayseakcura ayseakcura herşeyimiz tamam kızımız gelmiyor 😀😀 36 oluyoruz yarın 34. Haftada 2200 demişti doktorumuz biraz zayıf demişti kendim 52 kiloyla hamile kaldım şuan 57 kiloyum 5 kilo aldım sadece 🤦♀️🤗 tabi kızımız nisanı beklermi bilmiyorum normalde 4 Nisan diyor doktorumuz 🤗😍
Gizem3410 ayseakcura 34+3 olduk bizde son 39 gün kızım en son 2250 gram 45 cm di Perşembe tekrarr kontrolümüz var bakalim ne kadar oldu🐣 herşey hazir sadece hastane cantası hazirlicam onun içinde kontrolümü bekliyorum doktorum doğum şeklı ile tarihi hakkında artık bilgi verir diye düşünüyorum 🥰 14 kılo aldim ve cati ağrılari bel ağrılari uykusuzluk benı cok yoruyor
Handeylmz ayseakcura biz 33+4 olduk 10 kilo aldım 21 nisan doğum tarihimiz amaa oğluşum biraz iri dün 2900 gram olduğunu öğrendim acaba 21 nisana kalır mıı 🤷🏻♀️
Elif_buluy Bizde 31 haftalik olduk teyzesi eksiklerini tamamladik cok sukur ben toplam 8 kilo aldim en son 28 haftalikken gitmistik kontorele 1 kilo 550 gr di simdi ne kadar oldu bilmiyorum
Hamideersin 34+3 olduk çok şükür salı günü gidince öğrenicem hem onun kilosunu hem benim kilomu en son 32 de 1800 gramdi oğlum bende 50 ile hamile kaldım 32deyken 66ydim salıyı iple çekiyorum
Mutlu2005- Gizem3410 aynı sıkıntılar bendede var canım son 10 gündürde el ve ayaklarım şişiyor odahada kötüymüş onu anladım ayaklarımın üstüne basamıyorum geceleri artık uyku bana ilkence oldu resmen ağlıyorum ve bu 3 hamileliğim diğer hamileliklerimde bunların hiçbirini yaşamamiştım bunda çok zorlanıyorum yaş 35 🙈
Gizemdi ayseakcura 34 haftalik hamileyim 32 haftalikken oglusum 2300 gr 42 cmdi 😊 bende 4 kilo aldim 😊 herseyimiz hazir sadece oglusumun gelmesini bekliyoz ❤
Mutlu2005- 34 +3 bizde carşamba günü kontrol vardı 2800 oğlum nisanın ilk haftası inş doğumumuz ben de 95 beş 🙈kiloyum 15 kilo aldım 🙈🙈🙈🙈
Tuba_27 ayseakcura merhaba lar cnm 33+4 düz 3 gün önce 2028 gr 44 cm di bebişimiz 20 nisan doğum diyo doktorumuz eksikler dede bikaç şey dışında herşey tamam haftaya giysiler yıkanıp ütülenecek çantamızı hazırlayacağım zaman çabucak geçsin istiyorum artık 🤗🤭