Ehnr Gonulklky ben emekli sandığındannoldugu için yarıya riya ödüyorum fiyatı şuan Kerim Yıldız a gidiyorum yarım saat içinde bu nasıl olur falan dedim adam da şok oldu
TAkilicci Ehnr neden bir sonraki muayeneyi bekliyorsunuz şikayet etmek için belki başkasıda sizin yaşadığınız yaşıyacak o doktorda ama sizin gibi başka doktora görünmek aklımdan geçmeyecek. Bence anında şikayet edilmeli
AysennHE Ehnr yuh ya daha neler hayret bişey ya Allah vidan versin böyle doktorlara şikayet et bence canım ama iyi ki iyi kiiii başka doktora gitmişiniz Allah'tan valla bol dua et canım Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah 🤲 geçmiş olsun canim
Bskrt Ehnr kuzenime de zeytnburnnda doğum hastanesi 7 haftalıktı kalp atışı yok 2 gün sonra kürtaja gel dedi, ordan çıkıp özele gittk duydk kalp atışı şuan 9 aylık oldu oğlu Allah iyi doktorlar çıkarsn herkesn karşısına
Masal10 Ehnr öncelikle geçmiş olsun.. bende Ayvalıkta yaşıyorum..12 haftalık gebeyim, Edremit körfez hastanesine gitmeyi düşünüyordum fakat şu duyduklarımdan sonra vazgeçtim.. Rabbim korumuş🤲🏻
Vnsgb Alfa2017 canım şikayet sistemi öyle yürümüyor zaten sen ettin diye hemen ceza kesmiyor sağlık bakanlığı. Doktoru şikayet ettin doktorun şikayet sayısı birikiyor önce en son bi şikayet daha geliyor atıyorum bu sefer sağlık bakanlığı diyor ki bu doktorun şikayet sayısı çok fazla ya tayin veriyor yer değiştiriyor yada ceza para cezası kesiyor 😇 siz ne olursa olsun bişey yapmıyorlar diyip şikayet etmemezlik yapmayın belki senin şikayetin o doktor için son olacak kimse bilemez 🙏
Alfa2017 Vnsgb doğru da beni arayıp doktoru savunmuşlardı o günden sonra inancım kalmadı adaletli olduklarına🙈😔
Vnsgb Alfa2017 yaa çok üzüldüm durumun için 😢 bazen öyle dengesizler çıkıyor demekki ben hiç karşılamaşmadım Allah’a şükür o tarz insanlar için demekki kendi adaletimizi kullanıcaz 🤜 😋
Ehnr Pamuuk bakalım hala görmüyorsa gümbür gümbür kalp atışını bu sefer onda bı art niyet vardır demek hastaneyi başlarına yikmazsam iyidir
Rumi8787 Sermina kürtaj yapılsaydı kalbi attığını nerden bilecektiniz acaba ? Saçmalığa bakar mısınız ? Şikayet etmek için illa birinin ölmesi gerekiyor yani. Öldürmeye teşebbüsü saymıyorlar. Aklımı kaçırıcam 😡