F6- İdrar tahlil sonucumda protein kaçağı olduğu belirlendi başına böyle bişey gelen varmı nasıl geçer ?
Islim123 F6- geldi canım önemli olan tansiyon bir hafta hergun tansiyon kontrolü yap yüksek çıkarsa Allah korusun gebelik zehirlenmesi bile olabilir düşük çıkarsa tansiyon tekrarla testi yanlışlık olabiliyor benimki tansiyon normal çıktı yeniledim testi bisey çıkmadı bir hafta sonra
Gamzenur60 F6- tuzu kes ve bol su iç.bana çok tavsiye verdiler ama dinlemedim gebelik zehirlenmesi geçirdim ilk gebeligimde. 28 haftalık doğum yaptım. Çok dikkat et Allaha şükür ki kızım yasiyo çok zor tutunduk hayata. Çok dikkat et kuzum
Meli12 Bnmde cıktı cnm doktor antıbıyotık verdı bol bol su ıctım tuzlu yemedım bırhafta sonra tekrr ıdrar verdım normale donmustu tansıyona dıkkt et
Aysessss F6- tabsiyonunu takip et cnm hep, doktorun ne dedi ve zaten protein cikabilir de miktari onemli, doktorunla paylas gerisini ona birak
Minikpatiler F6- annemde olmuştu biraz daha gitmeseymiş doktor kaybederdik ikisinide dedi dikkat et sürekli tansiyonunu ölçtür Rabbim yardımcın olsun