Merhaba kizlar sonunda bana da hikayemi yazmak nasip oldu 😊 en basindan beri normal dogum istemistim ama bizim nazli kizin hic gelmeye niyeti yoktu. 27 subat aksami doktorumuza oturmaya gitmistik.suni sanci ile dogumu baslatmayi planlamistik. Ama o gece doktorumuz bizi sezeryana ikna etti. Rahmim biraz basikmis o yuzden onca agriyi buyuk iktimal bosuna cekermisim. Bizde sezeryana razi olduk. Ertesi gun erkenden yatisimiz yapildi. Igneden dahi korkan ben hayatimda ilk kez ameliyathaneye girecektim. Korkudan ne heycanimi yasayabildim ne mutlulugumu. Yatirdilar sedyeye ve goturduler. Okadar korkmustum ki ellerim ayaklarim titriyordu. Basima geleceklerden habersiz yattim o masaya. Doktorumuz ayni zamanda komsumuz. O yuzden sagolsun hep destek oldu ilgilendi. Simsiki tuttu ellerimden. Artik kizimla ayni bedende atan kalplerimizin ayrilma vakti gelmisti. Sonra bi ciglik duydum. Melegimin sesiydi bu. Ben geldim korkma der gibi boynuma sarildi. Hayatimiz boyunca duydugumuz en guzel kokuymus meger bu evlat kokusu. Sonra ne korku kaldi ne endise. Melegim geldi ya artik hic bisey umrumda degildi. Sonra beni ameliyathaneden cikarip kizimin yanina goturduler. Dunyanin en guzel seyiydi kizim.simdi biz 7 gunluk olduk bile 😊🧿🧿💕💕darisi isteyen ve bekleyen herkeze insallah.allah kimsenin kucagini bos birakmasin 🙏🏻🙏🏻