Hatice_ceylan Anneler bebegım yukarı dondu kafası yukarda su an napa bılırım assaya gerı donmesı ıcın 32. Haftamızdayız az bı zaman var doguma doner demı ya aklıma takıldı
Leyyla Hatice_ceylan ben 34 haftada döndüğünü ögrendim ondan önce benim de öyleydi secde pozisyonu uyguladım her gün sabah akşam 15dk bir işe yaradı mi bilmiyorum ama gittiğimde dönmüştü
Tenzile1234 Hatice_ceylan benimde geçen haftaki kontrolümde başı yukardaydi 1 hafta sonra kaşık agrım olmuştu tekrar gittim çarşamba günü dönmüştü ama bende evi elimle sildim sonra secde pozisyonunu her gün 4 5 kez yaptm artık hangisi etki etti bilmiyorum bide bol bol okudum tabi dönmez diyede bisey yok dönebilirde🤷♀️ tedbiri aldık Takdir Allahdan sende secde pozisyonunu her gün mutlaka yap bana dokdorum söyledi şuanda birakdim yapmiyorum seninkide döner insaAllah
Zeynepcoskun Hatice_ceylan doktor daha döner dedi stres yapma canım birşey olmaz allahın iziniyle onlar kendinleri seçiyor nasıl geleceklerini 🥰 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🙏🏻
Mslm Ben de bekliyim şurda 33+3üz benim de dönmedi demin sanki dönmeye çalışır gibi bişey oldu ama anlamadım baya acı hissettim
Ayteksel Ben 30 haftalık hamileyim hiç kafası aşağıda görmedik. 4 haftadır yan duruyor karnımda hep sağda ☺️
Hatice_ceylan Ayteksel ben ger gıttıgımde assadaydı hatta cok ıyı duyordu . Bu gıttıgımde kafası yukarda valaha bende anlamdım
Zeyk 35.haftanda falan hala dönmemiş olursa baş geliş pozisyonuna yerleri elinle sil, gırgır yap bu hareketler dondurebiliyormuş doktorum demişti.
Mslm Tenzile1234 onu nasıl yapıyorsunuz namazda ki gibi hemen doğruluyormusunz yoksa o şekli de biraz duruyormusunz
Tenzile1234 Mslm evt öyle durduğumda oldu koltuk pozisyonda yaptim onuda internette araştırdım gördüm canim
198723 Bide kızlar inşikak süresini okumak ters bebegi döndürüyormus öyle duydum doğum sancısı tuttugu zamanda 7 defa okunursa doğum kolaylasiyormus
Pelo_00 Hatice_ceylan benimkininde başı yukarıdaydı geçen gün kontrole gittim dönmeye başlamış büyük ihtimal döner dedi doktor normal dedi 32.haftadayım bende