Afyonlu02 Kızlar bilen yada duyan varmı acaba bugün 17 haftalık olarak kontrole gittim de doktor amniyotik bant var her geldiğinde muhakkak hatırlat kontrol edelim dedi bebek bazen elini ayağını oraya koyabiliyo dedi korkmam gereken bir durum mu acaba 😔😔
Saryamom Afyonlu02 çok uzun değilse sıkıntı olmaz bence tanıdığımın erkek bebeğinin ayak parmağına dolanmıstı ve bebek doğduğunda 2 parmagı birbirine yapısıktı tehlikeli bi durum degil bence içini ferah tut
Ehnr Afyonlu02 canım korkutmak istemem ama anne karnında benim bacağım takılmış oraya bacağım oraya girmis ve şuan sağ bacağım yok protez kullanıyorum hamileyim şuan bende korkuyorum bebeğime de olur diye ama doktor düşük ihtimal diyor
Afyonlu02 @Saryamom hadi ya doktor ondan mı kontrol etmemiz gerekiyor dedi acaba nette baktım da onun için ölen organ eksikliği olan var denildi korktum açıkcası
Saryamom Afyonlu02 gözetim altında olmak önemli netten kötü şeyler okuyup kendini strese dokma bence 3 hafta sonra da ayrıntılı ultrosonda perinatoloji uzmanından daha güzel Bilgi alırsınız
Afyonlu02 @Ehnr düşük tehlikesinden bahsetmedi de sadece kontrolde hatırlat muhakkak dikkat edelim ona dedi
Ehnr Afyonlu02 Ben annemin karnında amniyotik bant yüzünden bacağım gelişmedi ve doğuştan sağ bacağım yok protez kullanıyorum Doktora cocugumdada olur mu diye sormuştum ihtimali çok düşük dedi.Anladin mi canım?