merveugurlu Susam_cik kitikate den aldım Organik oldugu için çok begendım çift kat üstelik yedek olarakda bebitof un bornoz setini aldım çok tatlı terliği falanda var .
rabnaz6822 Susam_cik ben normalde bornoz setini özdilekten alıcaktım onlar çok sade geldi bende bunu aldım 💁🏻♀️ https://i.imgyukle.com/2020/03/06/n9i7aU.png
merveugurlu rabnaz6822 benım aldıgım bebitofta böyle 🥰 tavsanlısı ben kanz magazasından aldım trendyolda mevcut
merveugurlu rabnaz6822 kitikate aldıgım ayrı ayrı satılıyor hatırladıgım çift kat havlu 90 tl di heralde . Diğer markadan aldıgım Bornoz takımıda 100 tl aldım bu uygundu . Kitikate pahalı tek parça 90 tl ama organık ve kalitesi çok ıyıydı
Susam_cik Ben de kitikate düşünüyordum ama biraz pahalı geldi takımlar. Sonra özdilek kötü olmaz mantığıyla ozdilege dönüş yaptım ama yine de karar veremedim. Direk bebek teniyle temas edeceği için biraz fazla hassas davranıyorum sanirim🙈
merveugurlu Susam_cik kitikate gercekten çok kaliteli organık zaten eger çok hassasan bu konuda ilk etapta kullanmak için 1 tane normal havlusunu alabılırsın ben çift katlı aldım ama tek katlı daha uygundu öyle alabılırsın . Bebitof un kalitesi normal çok cici %100 pamuk tüm set var öylede alabılırsın .