1erkek1kiz Valla hic öle acıklı macıklı anlatamıyacam yaramazlarım 30 haftada gelmek istedi geldıler ıkızlerım su an küvezyde dua edın bizeeeee
Darkgod 1erkek1kiz oy maşallah kaç kilolar minikler inşallah bir an önce evinize gitmeyi sağlıklica nasip etsin yarabbim 💝😊👏🙏
Tumurcuq 1erkek1kiz yaa cok şukur ... Nasilar şimdi solunum sikintularmi var? Ciger acici vurdurmuşmuydunuz hic?
Haticerkan 1erkek1kiz Allah bagislasim cnm gözün aydin sağlıklı bi şekilde gidersiniz evinize yavrularinla
zhrszcylcn 1erkek1kiz yaa sizinde mi. benimkiler de geçen hafta cumartesi 32+3 geldiler. aynı küvezdeler. Allah yardımcımız olsun. İnşallah ikimizin bebişleri de bir an önce sağlıkla ve hayırla çıkar🤲
Hanife4416 Kızlar bende gelişim geriliği var haftasına göre dogarsa muhtemelen küveze giricek süreç nasıl oluyor bebişleri görebiliyomusunuz ne zaman çıkarlar ben 35+2 yim bebişimin biri 1800 perinatolojiye gittim bekliyelim dedi zhrszcylcn
zhrszcylcn Hanife4416 ben özelde doğum yaptım her gün bi kez babalarıyla görme hakkımız var devlette nasıl oluyor bilmiyorum
Sermina 1erkek1kiz erken dogum sebebi neydi acaba bnde ikiz gebeyim korkuyorum valla ne diiimm 23 haftaligimm gozun aydin insallh en kisa zamndada kuvezden cikarlar