Busragozer merhaba Büşra ben Mete ilk hamile olduğumu öğrendiğimde gittim. Ve bana değerli bir bebek diyip bir poşet ilaçla gönderdi. Kuzenim doktor ve ilaçların resmini ona gönderim. Abla 3. Bir doktora daha git ilk hamilelik düşük vs. Yok normal yolla hamile kaldın bu ilaçların yararı olduğu kadar zararı olabilir dedi. Bir süre eşimle sorunlar yaşadık çünkü iğne var bebek var iğne yok bebek yok olarak düşündük. Zor bir karar. Sonra sağlık ocağında çok sevdiğim bir çocuk doktoruna denk geldim iğne ve ilaçları yazdırmak için. Bana dediği şuydu artık doktorlar risk almak istemiyorlar herkese aynı tedaviyi veriyorlar ama ne kadar doğru tartışılır dedi. Sonra 3.bir doktora gitmeye karar verdik ilk gittiğinde kan grubundan tut düşüm yaptın mı tüm bileğilerimi aldılar ve doktor tim ilaçları kesti. İlk kullandığım ilaçları saydığımda senin kanaman mı var düşük tehlikesi mi yaşıyorsun dedi. Hayır dediğim de de çok şaşırdı. Sen bu Zamana kadar kanama şikayeti yaşamaman çok büyük şans dedi ve o doktora devam ediyorum bir aydır. Çokta memnunum sağlıklı ve rahat bir hamilelik yaşıyorum. İkili taramamı yaptırdım ve beslenmesinde kordonunda biç bir problem yok canım. asla pişman değilim Mete’yi bıraktığıma. On beş gün de bi çağırıyordu beni birde sen mi geldin gel bebeğine bakalım diyip 10 sn hızlıca bakıp iğneler devam deyip beni gönderiyordu. Çünkü iğneler ile o da aldığı riskin farkındaydı bence. Eğer ailende yada kendinde düşük vs gibi problem yoksa bence bir doktora daha git derim. Seni gayet iyi anlıyorum.