Poyraz_basak
merhaba
bende Mete beye gidiyorum. Ama o kadar kararsızım ki anlatamam. Bir doktordan daha randevu aldım hatta. Hamile olduğumu öğrendiğimde ilk gittiğim doktor gayet sağlıklı bir hamileliğimin olduğunu kesenin yukarıda olduğunu düzgün olduğunu ve kan tahlillerimin harika olduğunu söyleyip sadece vitamin hapıyla gönderdi beni. Sonra kendi doktoruma gideyim dedim ve aynı hafta içinde Mete’ye gittim. Bana hiç bir problemim ve riskim olmamasına rağmen oksapar iğne, ecopirin, folik asit, d vit3, kalsiyum ve progestan fitil verdi. Ve her gittiğimde 12 haftaya kadar hepsini kullanmam gerektiğini söyledi. İğnelerede 12haftada bakılacak damarlara eğer sıkıntı olursa doğumdan sonraya kadar bu iğneleri kullanmam gerekiyormuş. Ama herkese 12 haftada bu şekilde deyip iğnelere devam ettirdiğimi biliyorum.
ayrıca kan tahlilinde plt tahlilim 250 yani pıhtılaşmam yok. Sağlıklı bir hamilelik yaşarken bu kadar kimyasal ilaç kullanmak bana biraz saçma geliyor. Ayrıca güzel bir 9 ay yaşamak varken hergünü işkenceye çevirmek Anlamsız.
bence bir doktora daha gidin sizde iğnelerin yararı olduğu gibi zararında olabilir.