Vforvandetta Merhabalar. 10 haftalığım ara ara sarı su gibi akıntı geliyor internette enfeksiyon diyor bol su içmeye çalışıyorum. Randevuma 2 hafta var doktora gitmeme gerek var mı bilmiyorum 🤔
Egemen16 Vforvandetta 22 haftalığım hamileliğin başından beri akıntı var bu ara kaşıntı da başladı doktoruma söyledim akıntı için normal dedi kaşıntı için travozol krem kullan dedi canım krem rahatlatıyor kaşıntıyı
Yagmurkoksal61 Bende de olmuştu gitmedim sonra kaşıntı da oldu doktora gittim mantar olabilir dedi bi fitil verdi eğer telefonla ulaşma imkanın varsa doktoruna ara sor uzaktanda ilaç yazabiliyor
Vforvandetta Yagmurkoksal61 ne kadar süre gitmediniz? Şuan kaşıntı vs. yok kontrol haftamı beklemek istiyorum sıkıntı olur mu sizce?
Vforvandetta Yagmurkoksal61 Telefon numarası yok geçen ay gitmiştim 12 haftalık olunca gel dedi o sıra da enfeksiyonum vardı sürekli idrarım var gibi hissediyorum demiştim idrar yaparken yanma olursa gelirsin demişti.
Yagmurkoksal61 Vforvandetta 1 hafta gitmedim normal sanıyodum bende sonra kaşıntı da olunca mecbur gittim mantar varsa ilerler bebege zarar verir diye fitil kullandım hemen geçti
Deletedmom137 Vforvandetta daha bitmedi kuzum kullanmaya devam edıyorum livagly di yanlış yazmadıysam😬