Ayseavan Merhaba arkadaşlar 22+5 haftalık hamileyim bebeğimin hareketleri bir gün oluyorsa birgün olmuyor . Hareketsiz kaldığımda karnımı okşuyorum 2 hareketini hissediyorum çalışıyorum sürekli ayaktayım ondan kaynaklı olabilir mi
Bsrs Ayseavan evet yoruldugun icin de olabilir bende 23 haftaligim 1 gün ediyorsa 2 gün etmedigi oluyor endişelenme 😊
Ezo1245 Ayseavan evet canım sen hareket halindeyken hissedemeyeblrsn bnde 22 haftalığım hareket ederken fazla hissetmyrm ama dinlenince hemen hissedyrm endişe etme canım
mavisimm Ayseavan Canim bende 22+3 gunluk hamileyim hergun hareketlerini hissediyorum, ama mesela misafir geldigi gun cok yoruluyorum o gun cok az hareket ediyor. Biz cok hareket ettigimiz zaman onlar uyuyor o yuzden endiselenme.
Ayseavan Bekra bebeğin huyuna göre de mi değişiyor bilmiyorum ki etrafta dönüyor tekme atıyor diye duyuca bende de yk
Bekra Ayseavan aynen arkadaşım var aynı haftadayız içimde dört dönüyo diyor sanırım yapıya göre degişiyo canm bizim bebişler uykucu birazda uyuşuklar sanırım☺️
Tnskmn Ayseavan canim ben ayaktayken yeni yeni hissediyorum 25+2yim bide yorulunca bebisler fazla tekme atmıyor o haftalarda ama günlük hissetmeniz uygun olur hafif sallar veya çikolata yeyip dinlenme pozisyonunda özellikle sırtüstü yattığımda daha çok hissediyordum.
asli_tpbg Canım çok yoruldugunda ya da aç kaldığında bebek fazla hareket etmiyor endişelenme ama çok da hafife alma ilk kontrolde mutlaka doktorlar konuş. 😊
Zuhraa Ayseavan bende 20 haftalik hamileyim canımm. Bu haftalarda bebekler cok uyuyormus o yuzden hissdememen normal bende 19. Hafta da cok hissediyorum suanda bunde 5 6 anca hissediyorum uzanınca daha hareketli kendini yorma telaslanmada
Sermec Ayseavan cok normal cnm 25 haftaya kadar hareketler Düzensiz olur zaten ben mesela 22 haftada 2 gun hiç hissetmemiştim hareketlerini
Misssimsek Ayseavan 20.3 deyiz gün içinde çok hareketli değilim sürekli dinlenme halindeyim belki o yüzden sürekli hissediyorum. Hatta baya hareketli bir ordan bir burdan vuruyor. Bugün karnima kumandayi koydum baya hareket ettiriyor biraz daha kuvvetli vursa dusurecek karnimdan. Doğduktan sonra da böyle hareketli olursa yandık 😣