Oznur_11 Kızlar bebeği dışarda taşımak için soruyorum bunu. Yanı puset bana çok kaba geliyor puset istemiyorum o yüzden bubtur bişey istiyorum mesela bu yere giderken falan bebeği koyup taşıma imkanım var mı yoksa sadece ev için anne yanında falan mı ideal bunlar. Benim çok hoşuma gidiyorlar ama disarda kullanamayacagim birseyse boşuna almak istemiyorum. Bilgisi olanlar lütfen baksın 😊 foto yükleyemiyorum da bahsetdgm şunlar https://www.gittigidiyor.com/bebek-anne/babynest-takimi_pdp_509494204?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=404963714399&utm_term=89210257147&ga_prodid=509494204&ga_merchantid=146332488&sc_gcsp=gg&gclid=Cj0KCQiAhojzBRC3ARIsAGtNtHUIRkoBnGRX3KJErtdMmsiZyZNDBmOkYUaecBrV8s0D5clHGHps1fAaAjtAEALw_wcB
Islim123 Oznur_11 bununla bebek taşıyamazsın kuzum çok açık her yeri puset istemiyorsan ana kucakladı var onlardan al çanta gibi
Vnsgb Oznur_11 babynest dışarıda kullanılmaz canım hem pek güvenli değil dışarda kullanmak için hemde çok kaba duruyor kocaman yani
Muhammedim0125 Oznur_11 bunla evde yanında yatırmak tan başka bir şey yapamaZsın sen koltukta otururken bebeğini de yanına alırsın bunla anca. Dışarı için portbebe bak kolay taşınılabilir
Oznur_11 Islim123 bende nette gördüm sonra dışarda görünce çok açık geldi dediğin gibi haklisin o halde teşekkür ederim