H-123 Midem cok bulaniyor yeniyim daha ne yapmam gerektigini fazla da bilmiyorum cok aci cekiyorum karnimdan ilac kullansam sorun olurmu 😓😓😓
ozlem_1990 H-123 doktora söyle canım prilam veriyor, eğer benim gebeliklerim gibi beter geçiyorsa, Zofer isminde bulantı ilacı var onu alabilirsin doktoruna danışarak canım
Momyy91 H-123 kendini çok aç bırakma sık sık birşeyler ye ve kavrulmuş leblebi çubuk kraker yeşil elma zeytin ekmek yiyebilirsin bunlr hafifletir ve doktoruna danış ilaç verecektir
Merveturgut Bende öyleydim canım prilam dr kullanmaya başladı kusmamı kesti çok şükür çok hafif mide bulantım var ama dayanılmıcak gibi değil
Elif04 H-123 tuzlu leblebi tuzlu kreker yee doktor kontrolünde prılam Dr ilaç yazdır kullan çok iyi geliyor
Cboas Allah yardımcın olsun🤦🏻♀️ mide bulantısı için doktor bana da prilam yazmıştı ama kullanmadim.bende genelde mide yanması oluyodu felaket bir şekilde.onun için gaviscon surup kullandım. yanma şikayetin olursa haberin olsun🤗
H-123 Momyy91 bisey sormak istiyorum bildirimler gelmiyor yeni gördüm bu guzel tavsiyelerinizi nasil yapicam bildirim icin
aysegul-2509 H-123 kusma olmadığı halde mide bulantısından resmen kilo verdim doktorum prilam verdi onun haricinde ben ekstra yeşil elma bide turşu yedim ara öğünlerde bide ağzımı yakmayacak kadar 1bardak sıcak suya 1 limon sıkıp şeker koymadan içtim şükür artık yavaş yavaş geçmeye başladı büyüdükçe bi dene derim
Momyy91 H-123 rica ederim 😊 form sayfasına girdiğinde sol üstte 3 çizgi var oraya tıklayıp bildirimlerine bakabilirsin