bebegineasikanne Bebişler kaç kilo oldu, siz kaç kilo aldınız gelin biraz sohbet edelim dertleşelim :)
Snmdnz bebegineasikanne 28+5 haftadayiz 25haftalikken 750gram 33cmdi suan bilmiyorum 1hafta var kontrolumuze😍
Ecebati edatmr bende 32 yim şu ana kadar 10 kilo aldım ve son 4 kiloyu 28 haftadan sonra aldım 🤦🏻♀️ İnanılmaz mıralım bozuk fazla bir şeyde yemiyorum ama nedense kilo alyorum
bebegineasikanne Elizvedeniz 28 haftadasınız ve 5 kilo mu aldınız bu 7. ayda 5 kilo demek o kadar çok değil ki :) Normal
bebegineasikanne Gamzenur60 bebiş normal de siz neden bu kadar aldınız? şeker falan yok di mi ya da çok mu zayıftınız hamilelikten önce
Bdee07 Ben 7 kilo aldım bugün 32 haftamıza bugün girdik dün doktordaydık 1900 kilosu kızçemin bakalım doğuma kadar kaç kilo olucak 🤗🤗
Elizvedeniz bebegineasikanne kendimi daha şiş hissediyorum ama nedense inşallah kontrole gittiğimde şoka uğramam😬
Anrebasum bebegineasikanne 29+4 üz. 28+5 de Haftamda 1300 gramdi. Ben de toplam 3.5 kilo aldim, simdilik eksiklerini tamamlamaya calisiyorum 😊