cavrosay merhaba dün doktora gitmişdim.35+4 günlük hamileyim.bebeyimin kilosu 2750.ve tüm ölçümleri 36 37 haftaya uyğun olduğunu söyledi.böyleolan varmı?
Dilankenger cavrosay bu bebeğin gelişimi normal ilk bebeğinin ki düşükmüş . benimki 35 te 2900lerdeydi
cavrosay bebeyimin kilosu sanki braz çokmu😍?ilk hamileliğimde kızım 2700 doğmuşdu.38+5 haftalgnda.bu bana braz çok geldi🙂🤷♀️
cavrosay sonsuzadek yok canm ilk hamileligimde 38.de dögmuşdu kizim.şimdi 35+4 haftalık hamileyim.ama doktorum bebeyin ölçumlerine göre 36 haftalık gözüküyor diyo.
Dilankenger cavrosay maşallah de sen yine de 😂 canım ne olur ne olmaz erken doğum falan olur düşük kilolu olmasından iyidir eğer şeker falan yoksa sende
Deletedmom210 cavrosay bende 33+4 de ki kilosunu yazdım şuan kaç bilmiyorum haftaici tekrar gidicem 😁
cavrosay Dilankenger yok canm şekerim.bide korkuyorum 40 haftalara kadar gelmezse diye😂kilolu olur diye.çünki normal doğum istiyorum.ve dikişden çok korkuyorum.ilk hamileliğimde hiç dikişim yokdu.şimdi kilolu olursa dikişde olur diye😏
cavrosay Dilankenger inşallsh sağ salim alırsin evladını kucagna canm🙏🏻.benim oluşum💙.dogum pozisyonunda dedi doktr.midemi tekmeleyib duruyor😍😍
Dilankenger cavrosay inşallah teşekkür ederim . sen de sağ salim alırsın kucağına inşallah 💗artık zorlanıyorum sabırsızlanıyorum doğsun istiyorum valla . çok halsizim iki gündür 😥