Gizemayse Seln1515 adetime 6 gün kala idrar testinde hamile olduğumu öğrendim ☺️ inşallah hamilesindir canım
Meyvis93 Seln1515 bende adet olacakmisim gibi sancim var biraz, bide adetten once akintim oluyordu oyle bir akintim var, dua ediyorum adet olmayalim diye
Elizvedeniz Seln1515 benimde 6 gün barken göğüslerim sızlıyordu hatta eşim meme kanserinden şüphelenmişti evde kendimi muayene ettim hastaneye gittim bişey çıkmadı sonra gebelik testi geldi aklıma ne alakaysa test yaptım ve meğer hamileymişim adetime 5 gün varken öğrendim sonra ki günde gebelik testi için hastaneye gittim hamilelik vardı şuan 28 haftalığız
Sevdiss_17 Zehra333 uzulme ben bu ay cok umutsuzdum hic umursamadik esimle takmadik bile hatta esime 7 ay oldu bizde kesim sorun var demistim pkoyum ben ama esimdede sorun var diye dusundum adetim gecene kadar keseule bebegi gorene kadar hamileyim diyemem kuzum sen icini ferah tut bol bol hurma ye bence o ise yaradi seninde daha cok var 6 gun benec adetin gecmeden sakin kotu dusunme
Zehra333 Sevdiss_17 biliyor musun takmamak tek çare en son bebeğimi ağustosta hamile kalmıştım ve o ay takmadan düşünmeden birlikte olmustık hamile kalmıştım ama kaybettim bu ay da hiç takmamıştım ama adet yaklaştıkça yine aklıma girdi
Sevdiss_17 Zehra333 evet benimde girdi hatta cok uzuluyodum olmadi bu ay diye bence umudunu kesme adet olmadan herzaman bi umut var
nisan-23 Zehra333 nasıl takmayacagiz işim çok yoğun stresli ama yinede düşünüyorum her ilişki sonrası her adet öncesi oldu mu tuttu nu😢
kelebegim123 Seln1515 adetin geciksin öyle test yap en garantisi hayırlı haberler al inşallah canım 🙏🏻
Aylinizm Zehra333 benim de reglime beş gün var daha aynı durumu bende yaşıyorum hapşırınca batma oluyor bazen şiddetli oluyor şuanda da hafif ağrı var 🤔
Zehra333 nisan-23 aynen bende işyerinde sürekli buraya giriyorum önceki bebeğimde takmadığım ay olmustı keşke yine takmasam
Mvlildz Aynen benimde adetime 5-6 gün kala göğüslerim acımaya başlamıştı karnım kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyordu ve kahverengi lekem gelmişti ben adet oldum sandım meğersem hamileymişim 🤭 Rabbim inşallah sanada nasip etsin seninkide öyledir inşallah 🙏