Mrzy28-c Arkadaşlar bugün adet olmam gerekiyor olmadım sabah gebelik testi yaptım 2 çizgi kırmızı oşarak çıktı silik ama öğlen deniyorum negatif sabah idrarında mı yapılması gerekiyor illa bu testlerin
Eda_zafer_1 Mrzy28-c ikinci yaptığın test bozuk olabılır canım ilkinde ikinci cizgi silik cıktıysa hamilesin netleştirmek için kan testi yaptır.
Esraguvennn Mrzy28-c canım geç döllenme varsa eğer betan daha düşüktür test algilayamamistir belki erken gebelik testi al onlar çok daha hassas varsa çıkar hemen benim adete 6 gün varken çıkmıştı daha da betam 3.62ydi bide öyle dene
Betttt Mrzy28-c ben akşam yapmıştım ikinci çiZgi çıkmamıştı. Sabah kalkıp ilk idrarımla yaptım cok cok silik cıkmıştı. 4 haftalık hamileymişim . Evet gerçekten sabah ki idrarda cıkıyor.
Mrzy28-c Eda_zafer_1 ayyy inşallah banada dua edin dularınızı eksik etmeyin belki küçüktür sabah idrarında daha çok bulunuyor diyorlar yarın sabah Nisan’a deniycem inşallah vardı 😊
Mrzy28-c HilalG evet buda şüphelendiriyor beni sabah acaba daha mı fazla çıktı diye düşünüyorum 🤔 bi yandan da küçüktür belki diye Allah hepimizin gönlüne göre versin
HilalG Mrzy28-c Amin kuzum ben 4 gün kala öğrenmiştim zaten varsa inşallah vardır bi iki güne belli olur 🤲