Merhaba güzel anneler 🥰 6 gün önce çok kolay ama sonrasında bazı problemlerle normal doğum yaptım. Mükemmel bir doktorum ve mükemmel bir ebe ile doğum gerçekten çok kolay oldu. Hatta bugün bile 10 tane daha doğururum diyorum🥰 gelelim doğum hikayeme 40. Haftada kontrole gittim 36. Haftadan sonra haftada3 kere doktorum görmek istedi gidip geliyoruz nst de hiç sancı çıkmıyor. 39. Haftada hala sancımın olmaması ve benim çok rahat olmam herkesi sinir etmişti ama doktorum amaann boşver bir şekilde doğacak zaten diye diye 40.haftada nst ye bağlanmadan doktorum karnıma dokunup senin kasılmaların var dedi ve ben yoo ben gayet iyiyim hatta çok rahat eğilip kalkıyorum felan dedim doğurmayacak bu kız diye dalga bile geçti sonrasında ilk kez vajinal kontrol yaptı ve senin 3. Cm açıklığın var dedi ve ben yani nolcak şimdi dediim. Benden ne nişan ne akıntı bişe gelmemişti. Sen eve git eşyalarını topla haberleşelim dedi tamam dedim. Eve gittim duşa girdim ojelerimi sürdüm felan birde yemek yedim çünkü doğurmayacam nede olsa 🙄🧐 saat akşam 6 da hafifsancı ve sık tuvalete çıkma isteğim oldu o sırada doktorum aradı durum ne diye söyledim ve hastaneye geç ben geliyorum dedi ben hastaney geçtim ebemi bulmaya çalışırken herkes bana oda görmeye mi felan mı geldin dediler hayır doğurmaya dedim 🤣 diğer ebeler güldü nst bağlandım sancılarım çıkıyor ama ben hissetmiyorum doktorum bu sancıyla millet doğumhaneye bağırarak girer dedi ve suni sancı 1 doz verdi ve o an başladık bir kontrol daha yaptı bana 5 cm dedi ama anneme ne 5i 10cm demiş ve ben kıvranmaya başladım bana dayanırsan epiduraş takmam dedi ben nolursun tak dayanamıcam dedim doğuruyosun çünkü dedi somra ben ısrar edince takıldı ve 4 ıkınma ile kızımı kucağıma verdiler 🤣 doktorumun ebemin ve benim rahatlığım sonucunda 20 dk doğum oldu. Herşey çok güzeldi taki son ıkınmada kontrolu kaybetmişim doktorum sonradan söyledi ve bu zamana kadar belli olmayan vajinanın içinde gözükmeyen varislerim varmış ve onlardan biri patlamış ve 2 saat süren bir jinokologun kalp damar cerrahisi gibi calışıp dikiş atması ve o duruma rağmen bana hiç birşey hissettirmyen mükemmel doktorum 15 damarı birbirine bağladı ve ben hastaneden güle oyanaya çıktım çok uzun yazdım kızlar kusura bakamayın ama size söylemek istediğim hiç bir zaman strese girmeyin mutlu gebelik mutlu doğumu getiriyor tabiki kendimizi kötü hissettiğimi zamanlar oldu ozmanda kendimize güvenmeyi ihmal etmeyelim doktorumun bir sözü vardı en başından buyana ben olsamda olmasamda sen dağda tek başınada kalsan bu çocuğu doğurabilecek güce sen sahipsin bi orda kontrolsuz bile olursa müdahale edelim diye varız. O yüzden 20 dk da dünyanın en güzelini kucağınıza alıyorsunuz ve o an bırakın damarınız kopsun bırakın dünya yansın ohhh mis diyorsunuz ve tüm bunların yanında gerçekten doktorunuz arkadaşınız abiniz ablanız gibi olsun bu çok önemli 😊