Caglass Naz_rin Doktorum hep suyunu içmiş diyo. Ama illaki boş olduğu zamanlarda oluyodur. Biz yiyince bebeğe gitmiyo ki bu çok saçma geldi şuan
Hopmummir Naz_rin bende 27 haftamdayım 1 100 kg dedi dün doktorum gayet iyi gelişimi güzel dedi siz başka doktora gidin kesinlikle birde
Naz_rin NisaMomy ya doktorumunda soyledıgı bu neden mıdesı bos. Cunkı ben yıdım de doktorun yanına gıtdım. 😓🤭
Naz_rin Nurak yorumlara bakarsanız benım doktorumdan baska doktorlarda mide problemi yani dolumu bosmu soyleyenler var. Kordondanda beslendçseler bıle mıdelerındende qıda alıyorlar bagırsak gonksıonları yetıssın dıye. Insallah beklemıcem yıne doktora gıdıcem tesekkurler
Bayaz1995 Naz_rin azerisiniz?hekiminiz kimdi,hara gedirsiniz?mene teeccublu geldi bu sozu hecvaxt mene demiyib hekim medesi doludu boşdu🤷biraz internettende araşdirin gorun nese varmi bu haqqinda
Naz_rin Bayaz1995 beli Azerbaycanliyam. Doktoruma aslinda güveniyorum. Ele Bakida yasayiram oda burda isleyir. Siz?
Aybukenur Bebeğin midesinin boş olup olmadığını görebilir doktor. ama yutakta problem var demesi için bununla birlikte suyundada fazlalık olması gerekir. Senin birşey yiyip yememenle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bizim bı tanidiginda bebeğinde yutma problemi olduğunu doğumdan sonra anladılar onunda suyuna fazla diyorlardı bebeği bir günlükken ameliyat ettiler. Şu anda gayet sağlıklı. Bence başka doktorlarada gorunmende fayda var.
kitapkurdu Naz_rin iyi de bebeğin midesinin boş olup olmaması senin yemenle bağlı değil ki. Sen başka doktora görün. İlk kez böyle birşey duydum. Detaylıda bişey demediler mi
Mekamu Arkadaşlar bebeğin midesi boş mu dolu gayet rahat görünüyor normal ultrasonda. Hatta bana doktor, bebeğin çişini tutuyor şuan dedi. Midesi dolu, boş bazen onu da söylüyor. Ama gırtlak ne alaka onu anlamadım.
Naz_rin Mekamu ya çoğu kişi bana midesini nasıl goruyor sorusu verince bende şaşırdım..Ama ilk hamileliğimde baska doktorlardada olmusdum kızımın midesi gorunuyordu.😁Allah razı olsun sizde gorunduyunu yazdınız biraz rahatladım.
Fidan3594 Naz_rin midesine bakıldığını da ilk defa duyuyorum 🙄 canınızı sıkmayın başka doktorlara da gidin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin