Busraee Yigitin_annesi ben 14.haftada gittim doktor %80 erkek dedi ve suan 22.haftamızdayız hala erkek diyo doktor
MCY 35+5 haftalığız hala göstermiş değil cinsiyetini bazı bebişler inatçı olabiliyor doktorum yüksek ihtimalle kız dedi bende herşeyini pembiş aldım 🤣
Yigitin_annesi MCY geercekden cok.sasirdimm bukadar inat olmazz🤣ya kizz degilsee nasill hala gostermezz ki kndini
Yigitin_annesi Bnde 14+3 17 haftalik gitmryi dusunuyorum.ilk gebeligimde 12 haftalikke belli olmustuu bunda belli olmadii 17 gaftati brklryip ole gidicem
Demetsener Haftam da ultrasona girdigimde doktor erkege benzettim ama tam net değil demişti erkek cıktı🤷🏼♀️😂
Sesem 12 de ikisininde organları benziyor 16. Haftada artık ayırt ediliyor fakat en kesin sonuç için detaylı ultrason bence.
SeHer1909 12 de yüzde seksen kız demişti 17 de büyük bir ihtimalle kız aynı görüyorum dedi ayrıntılımız var sırada ama ufak tefek kız alısverişi yaptm 😀 heveslendim
Asl_yagmur Yigitin_annesi bizde 18 hafta olduk bı hafta önce gitmiştik doktor belli deyil ama kız tahmin ediyorum dedi bende acaba değişir mi diye merak ediyorum 20 haftam olsun tekrar gidicem