elifztrk Acilde gebelik testini bazı hastahaneler yapmiyormus.. Ankarada olup şu hastahanede bir sorun olmuyor diyen var mı ona gideyim?
Hi2018 elifztrk niye acile gidiyorsun ki. Aile hekimliği yapıyor zaten. Ben aile hekimliğinde yaptırdım ertesi gün sonucu aldım
tubis06 gebelik testi diyerek gitme en yakın hastane hangisi ise ona git basım dönüyor falan de zaten onlar soruyor gebelik falan var mı die bilmiyorum ama şüpheleniyorum.de onlar kan alırken betahcg ne bakarlar ordan çıkar
elifztrk tubis06 ters bir sey derler diye korkuyorum serum filan verirlerse bosuna serum yemek istemedim :/
tubis06 elifztrk yukarda 29 mayıs hastanesi var sizin orda bildiğin.kadariyla orası alıyor özel ama hemen verio sonucu
mmylmz elifztrk bende ayrancı hoşderedeyım başkente gıttım. ama evet acilde bakılmıyor betaya. çok fenayım kusuyorum halsızım dedım azcık rol yaptım ama tabı para aldılar ücretsiz değil bılgınız olsun
Sevdiss_17 Sevdiss_17 yani ben gittim kac defa 2 yil once simdi ne durumda bilemem ama cok agrim var gebelik testim pozotif cikti diyim
Deletedmom124 meliccccc benimkini yapmadılar varya zorla yaptırdım en sonunda ameliyata alacaklardı beni neredeyse ama bir türlü test yapalım diyemdiler adamlar belirtilerin gebelik belirtsi değil diyor doktor utanmadan bir baktı sonra hamileyim
elifztrk Hi2018 bugun gittim 10 gibi sabah 9.30 a kadar oluyordu bitti dedi pazartesiyi beklemem lazm onun icin
tubis06 elifztrk çok değil gebelik için kan vericem de özel bi polikliniğe 2 3 saate çıkıyor çok pahalı bisi değil zaten
Aysetk elifztrk geç mi oldu cevabım bilmiyorum ama adetim gecikti kasıklarımda da çok ağrı var dedim alttan muayene edip kan aldılar