Mermini Hll3840mhmt ben daha almadım kilo 17+ 1 im mide bulantılarım olduğu için ilk 3 ay 6 ya yakın kilo verdim ama artık sabahları falan baya aç kalkıyorum alırım heralde bu haftadan sonra 😅
defnemila Hll3840mhmt 12-14. Haftaya kadar ortalama 10 kilo verdim maalesef aşırı bulantı kusmadan. 20. Haftaya kadar sabit kalmıştım ama 20. Haftadan 30. Haftaya kadar olan süreçte o 10 kiloyu geri aldım 🤣 yani ben kilo aldım sayılır mı pek bilmiyorum😂
hilal_yener Hll3840mhmt ay maşallah daha çok yeniymiş ah ah zaman su gibi geçiyor biliyormusun ben daha düne kadar 5 haftalıktım gibime geliyor 🤦🏻♀️ Nasıl geçti gitti anlamadım
defnemila Hll3840mhmt Evet öyle oldu biraz 65 ile hamile kaldım 55 oldum sonra gene 65 oldum hala sabitim ama sanırım 1/2 kilo daha almış olabilirim tartılmadım :) boyumda uzun sanırım avantajlıyım iç karnım çok genişmiş göbeğimde 6. Ayda çıktı 🤗
SeHer1909 18+2 yim 5 kilo aldm. Ne midem bulandı ne kustum azıcık acıksam baş dönmesi cok yaşadm o yüzden de yedim hep 😕 bebişim iyi olsun yeter napim