gozdemonur Bahar33 yine Türkiyede vaka yok burda okullar bile tatil düşün 21 kiside tespit edilmis ki bu rakam daha saklanan. Burda her ülkeden insan var türkiyeyi özlüyorum gerçekten.
[silindi] Tugbacolak evlenmeden kisa süre önce okuyordum zaten okulu bırakıp ise girdim sonrada hemen evlendim yaslada alakasi olabilir canim 18 de evlendim simdi 10 gun sonra 21 olucam sıkılıyorum ama nereye gidim ki heryer bildigim yer işte 🤣🤣 aksam olsada esim isten gelse diyorum 😘❤️
Tugbacolak [silindi] ☺️Ne hoş bnde bı arkadas olsada kendmı kapıya ataam dıyorum. Halınden memnunsan ne mutlu sana 🥰
sessizfirtina Selam hanımlar. Ben de Sakarya’ya yeni taşındım devlette ve özelde önerebileceğiniz ilgili bayan doktor arıyorum önerilerinizi alabilir miyim
busra1977 sessizfirtina şimdi gördüm bende sakaryadayım , Medar hastanesinde İlknur hanıma gidiyorum, çok memnunum , kesinlikle tavsiye ederim 👍
[silindi] Giz4110 hamileligimi ersan Eraydın da öğrendim kalp atışını Timuçin kurtuluş mermerde dinledim bakalim ayin 18 ine randevum var hangisi gelirse ikiside iyi bu arada devlete gidiyorum
Bahar33 gozdemonur Türkiye’de sadece resmî makamlarca açıklanmadı, söylentiler var olduğuna dair hatta ölen kişiler olduğu da söyleniyor , neye inanacağımızı bilmiyoruz ama inşallah sen haklısındır canım
[silindi] Tugbacolak vallaha şükür diyim aslinda denize tatile gezmeye gidesim var ama esim gotudumuyor 🤣🤣💙