bilaloguzunannesi Bircanzeytun 26+3 günlüğüz oğlumla payasta oturuyorum palmiye hastanesine gidiyorum siz kaç haftalık hamilesiniz cinsiyeti nedir 😊🌸
Bircanzeytun bilaloguzunannesi 30 + 6 haftalıgiz bizde plmiyede süleyman aslan doktorum çok yakıniz azganlıkta oturuyorum 😊oglum olcak inşalalh
bilaloguzunannesi Bircanzeytun bizde kemal kılıça gidiyoruz 27 martta randevumuz var gebe okuluna başladınız mi ilk hamilelik mi
Bircanzeytun bilaloguzunannesi bizimde randevumuz 26 sında 😊hayır gebelik egitimi icin hicbir bilgim yok aslinda gitmek istiyorum ama hic araştırmadimm
Htcytm Tugbacolak aa Trabzonun neresinden bende trabzon Akcaabattayim. Soy isminizde kızlık soyadimla aynı 🤭
bilaloguzunannesi Bircanzeytun yaa bir gün önceymis oradaki ebe çarşamba günü oluyor dedi ne zaman istersen basla demişti eşim de karayılanda komando görev sebebiyle burdayız 😊
Bircanzeytun Bircanzeytun ya karayılan cok yakın bize 😊 tanşmak isterim sizinle sizde isterseniz gebelik egitimk ücretli mi ne kadar biliyomusun
Tugbacolak [silindi] 🤣🤣 cok sıkıldım ya sehır dısından gelın geldım buraya kaldım ev kusu gıbı hatta esıme sarıyorum artk kendımı evcıl hayvan gıbı hıssedıyorum hep evde arada bı hava almaya cıkartıyosun gıbı dıye 😂🤣
bilaloguzunannesi Bircanzeytun ücretsizmis bende tanışmak isterim inşAllah 😊 birlikte gideriz hem saatini ogrenelim instagram kullanıyor musunuz
MeeL defnemila bi an benim adim defne mila mi diye dusundum 😅 ayni sekilde yazmisiz 😅 bu yorumu kendimin saniyodum az kalsin 😅