Utayturku Dünden beri tam göbek deliğimin sağ tarafında bi ağrı var ama dokununca ağrı acıya dönüyor. Normaldir diye geçmesini bekliyorum malum çocuk büyüyo ama bazen nefes alırken bile acıyo. Bunun sebebi ne olabilir daha önce yaşayan var mı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ozlmslm Utayturku dün böle bir ağrım oldu 29 haftadayım bende ben vurduğum kan sulandırıcı iğneye bağladım ince bir sızı ağrı gibiydi geçti çok şükür bugun
Snmdnz Utayturku benmde oliyor canm 28+5 haftadayim buyik ihtimalle oraya kolu bacagi felan geliyor ondan aciyodur ben uzanip oksuyorum biraz sonra yumusyo geciyor canm
Tnskmn Utayturku bende 25 haftalık hamileyim ve benimde yanma oluyor bastırınca hafif ağrıya dönüşüyor. Ilk gebe oluşuma veriyorum sonuç olarak karın iç bölgesi henüz alışık değil ve dar. Bebislerimjzde büyüdüğü için agriya sebep oluyor. P.tsi kontrolüm var bu durumu soracağım neden oldugunuda tam anlamıyla yazarım canim 😊😊
esssraaaa Utayturku canım bende 29 haftadayım bazen sadece bi tarafa geçiyor yürürken adım dahi atamıyorum. bazen yatakta dönerken acıyor. bende doktora danışmadım ama annem sen karnımdayken hep öyleydin diyor ilk gebelik olduğu için oluyor sanırım.
Utayturku Tnskmn ya benim kontrolüme daha çok var o yüzden yazarsanız çok sevinirim gerçekten çok geçmiş olsun.
Utayturku esssraaaa benimde ilk gebelik ama karnımda olduğu yeri hissediyorum bu öyle bi ağrı değil toplanmada değil sadece acı var etinin içi acıyomuş gibi
esssraaaa Utayturku dediginiz gibi açıyor zaten nefes aldırmıyor bana ve çok sert oluyor orası muhtemelen büyüdükleri için kolu yada bacağı ile yapıyor
Utayturku esssraaaa sertlik hissetmiyorum ben dokununca bile çok acıyo bişeyi gelse hareket ediyor geçer iki gündür acı çekiyorum yarın doktora gideceğim 🙄🙄
esssraaaa Utayturku inş önemli bisey değildir içinizi rahat tutun. bebeğimiz de sizde cook iyisinizdir .
Utayturku Tnskmn yaa çok sağol bende dayanamadım cumartesi ağrıdan acile gittim bebek iyi fıtık olabilir dediler oda çıkmadı şuan ara ara giriyo ağrı ama geçti sayılır. İdrarda bakteri çıktı ilaç kullanıyorum ağrı ondan da olabilirmiş 🤦🏻♀️
masalsii Utayturku bende de oluyor kısa süreli ama geçiyor normal oldugunu düşünüyorum ama sormadım doktoruma
Utayturku masalsii benimde ara araydı ama eğilip kalkmamı engelledi 3 gün boyunca o yüzden post açmıştım ama önemli bişey yokmuş 🐣
Kulahci Utayturku benimde öyle. Sürekli deıil ama ara ara kendini belli ediyo. Göbek deliği çevrem acayip acıyo. Gerildiğinden diye tahmin ediyorum