Mmnuvver 36+1 haftalığım ama bebeğim kaburgamı oldukça acıtıyor🙈 ve mideme hep baskı yaptığı için kusuyorum🤢 doktorum bu haftadan sonra iner dedi. Sizin kaçıncı haftadan sonra inmeye başladı anneler🤗
Retina Mmnuvver ben 28 haftamdayım shep aşağıdan dürtüyor öyleki su an sanki vajinamın hemen üstünddymiş gibi geliyor
Aslihusein Retina Al benden de öyle ya bazen korkuyorum sanki çıkacakmış gibi vuruyor herke yukarda hisseder bende aşağıda hissediyorum
Mmnuvver Retina ya evet o haftalarda Benimde öyle başladı çok değişik oluyo sıkıştırıyomuş hissi veriyo
Retina Aslihusein doktora sordum aşağıda durmuyor dedi ama ne zaman gitsem baş aşağı duruyormuş demekki elleriyle kazıkıyor orda ama hep aşağılarda eşeleniyor
Aslihusein Retina Demek ki zaten sıkıntı olsa doktor söylerdi bazen afedersin kaşığımın altını delip çıkacak gibi bide sol tarafıma yatarsam of☺
Retina Aslihusein benimki çok hareketli değil gündüz çok az ama geceleri hareketleniyor bi kasıklarımda ağrı yapıyor bazen karnım çok sert oluyor kasılmamı bilmiyorum.karanbole gidiyorum valla😉)) ağrım olmadıkça çok endişelenmiyorum.
Mmnuvver Retina off aynısı bende var bırakmıyo yatıyim. Doktor kontrolüne gittiğimizde evdeyken çok hareketli doktora gidince uyuyo çikolata yediriyor doktor uyansın diye😃
Hderya Merhabalar biz 35+6 yiz benm bebegim 32. haftada bas asagi dondu ve midemin oldugu yerden indi baya asagiya 🙂
Mmnuvver Hderya off darısı başıma şuan bile salatalık yedim bulantımı kessin diye kaburgam desem ağrısını anlatamam. Yani aşağı inince sık idrara çıkma kemiklerde Ağrı daha artıyo diyorlar ama vallahi razıyım ya yeterki midem rahatlasın 😞
meleklerimm2 merhabalar bizde 34+4 üz benimkide baya indi aşşa bana bu hafta kontrole gittiğimde doğuma alırlar diye söylüyorlar o yüzden korkuyorum açıkçası sizce alırlar mı?
Mmnuvver cimennbayann bende şuan 36+2 yim hergün inmiş mi diye bakıyorum çünkü çok rahatsız olmaya başladım🙈