edaaedaa33 Tanıdgnz gttgınız önerdgnz bı doktor var mı orda ve ultrasnları muayenede renklı gosterylr dıye duydum dogru mu gıdenınız oldu mu
arslanmerve57 edaaedaa33 Beylikdüzü Nisa hastanesi mi ? Nisa hastanesine ben gidiyorum ama yenibosnada
idm edaaedaa33 derya hnm renksiz bakio yakalayablrse en.son renkliye cevirip ekranda birakio kendi telefonunuzla foto cekeblrsnz dio renkli goruntu vermio ekstra
Miros edaaedaa33 necla ulkere gidiyorum bende ama o hastanenin butun doktorlari cok guzel ve cok ilgili ama yanlis bilmiyosam muayene ücreti 100 lira renkli ultrasona eksta para aliyolar tam bilmiyorum da
edaaedaa33 arslanmerve57 ben yanlş yazmşm ya düzeltemyrm da 🙄 ewet o hastanede dedgm yer orda kıme gdysnz siz
arslanmerve57 edaaedaa33 Fatma Ersan’a gidiyorum canım çok memnunum ama bütün doktorları çok çok iyi 👍🏻
idm edaaedaa33 ben derya kanzagüle gidiyorum 36 haftam bitmis olucak yarin gayet memnunum guleryuzlu cok sicak bi bayan
idm arslanmerve57 dogum paket fiyati aldiniz mi acaba birde gece felan olursa kendi doktorunz mu geliyo doguma kim girio acaba doguma ya
edaaedaa33 idm renklı cıktı dan zıyade renklı gorsem yeter ekranda sdece o yuzdn herkze soruyrm oranın hangı dktoru gostryo dye ☺️
arslanmerve57 idm paket fiyat almadım haftaya gittiğimde soracağım şu an 34+4 günlük hamileyim. Gece olursa da kendi doktorumu isteyebiliyorum geliyor hemen
edaaedaa33 arslanmerve57 bnde bska hastaneden o hastaneye gecıcem ama doktorlr arasnda cok kararsızım 18 haftalıgım suan ultrasonda renklı mi bakar acaba bn dıger hastanelerde hıc goremedm hep sıyah oldgu için o yuzdn hem ıyı bı doktr hemde renklı gosteren bı yer arayısındaym 😐
idm edaaedaa33 önce renksiz bakiyor herseyine en son renkli olarak bir poz yakaliyo ekrandan telefonunuzla fotografini cekebilirsiniz diyo
Aliss_36 edaaedaa33 33 e giricem yarın fazla konuşan bi tip değil ama işinin ehli diyebilirim. Gerekenleri söylüyo senin sorduğunuda cevaplıyo ama sırf memnun etmek için gereksiz muhabbetlere girmiyo
edaaedaa33 arslanmerve57 Ne güzel bnde ona gidicem o zamn artk cocugumu renkli gormek ıstyrm bu zmna kdr gttgım yer hıc ıyı degldi fatma ersan muayene ucreti 100 liraydı dmi cnm
arslanmerve57 Miros maalesef o her hastanede var 🙄 keşke almasalar sonuçta doktorumuz bizim farklı bir doktor istemiyoruz