Aselnur44 Sedabrndnz bizde bana göre 37+5 doktor a göre bi hafta öndeyiz bizde de ttık yok doğum şekliniz nasıl
Asl_yagmur Rabbim herkesin bebeyini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kimin içinden hangisi geciyosa rabbim dileğini kabul etsin..
Ay-Bek Tugbacolak inşallah bizim de rahat olur anlattıkları gibi. Daha önce rahim filmi çekilmiştim anestezi almadan. Ona dayanmıştım buna da kötü de olsa dayanırım diyip avutuyorum kendimi 😊
Tugbacolak Ay-Bek yaparsın sen o zaman ya hıc tedırgın olma ☺️ Benm hıc oyle bırsey yasamıslıgım yok bıde ayıpdır soylemesı doktorum erkek ve sımdıye kadar hıc alt tarafdn muane yada frklı bı durum olmadı ıcın nasıl acıcam dıyede bı cekıngenlık var ondan katlıyor
Nurselin11 nsrhn benim erken Doğum riski vardı,enfeksiyondan dolayı,ama şükür geçti🙏 Sanırım o yüzden biraz erken bekliyor doktor ☺️ İnşallah zamanında güzelce gelsinler ☺️
Lovebaby123 [silindi] sona gelince işler değişiyor ama 😂😂 gerçi şu an 8 hafta. Sona doğru bir panda 🐼 😂 30 dan sonra çok zor geceler 😀