Sevdiss_17 Fulyag bu sabahta test yaptim dakikasi dolmadan tekrar silik cikti ve artik psikolijkmi ne midem bulniyo 😂😂😂
ffckizannesi Sevdiss_17 bunun da fotoğrafını atarsani daha iyi anlariz bence cok erken oldugu icin silik cikiyordur. Zaten ilk saniyelerde cikiyorsa vardir ins . İns saglicakla kucagimiza alalim bebisleri
Fulyag Sevdiss_17 O zaman hamilesindir birden fazla testte silik çıkıyorsa vardır benim anında çıkmamıştı bile 1 dakika sonra silik çizgi çıkmıştı yarım saat sonra çok belirginleşmişti ilk hamileliğimi takip eden doktorum negatifte yanılma vardır ama pozitif çıkan test pek yanlış sonuç vermez demişti öyle de oldu 😊
Sevdiss_17 ffckizannesi https://imgyukle.com/i/nfTl5Y net gorunmuyo ama 5 6 saniye icinde cikti durdukca netlesto
5889BAK Sevdiss_17 Canım hayırlı olsun bence hamilesin bu arada ovulasyondan sonra kaçıncı günde böyle çıktı testin
ffckizannesi Sevdiss_17 sagol kuzm nasip etti cok sukur su an 22 haftaligiz . İns saglicakla kucagimiza alalm
Sevdiss_17 ffckizannesi insallah bende o haftalari dogdugu gunu gorurum insallah saglikla gelsin insallah yavrun
Skne1 Sevdiss_17 Canım öncelikle merhaba. Seninle aynı durumu yaşıyorum bi tek fark var sen test yapmaya cesaret edebikmişsin ben edemiyorum korkuyorum yine çıkmazsa diye defalarca yaptım geçen ay çıkamadı attım test yapmaya korkuyorum benim de adetime beş gün var bende gögüs agrıları var ama test yapmaya korkuyorum 😔
Sevdiss_17 Skne1 sendmei ovulasyon koyu cikti ciktiysa umut var benim 12. Gunde cikti silik cizgi bende korka korka yaotim eger biliyosan yunurtlama gununu yap ama yok bilmiyosan belki daha yenidir 1 haftalik falandir cikmaz moralin bozulur
Skne1 Benim de ovulasyon günün 24 25 Di ben test yapmadım takvimim uygulamasından takıp ediyodum ve senin yaşadıgın durumun aynısını yaşadım şehit olaylarından dolayı bizde bişey yapamadık moralimiz bozuktu ama öncesinde olmuş
Sevdiss_17 Skne1 kuzum yorumunu yeni goruyorum ksuura bakma cidden gormedim bence yao test zaten eger oyleyse ogumse yumurtlama 13 gun gecmis oluyor
Sevdiss_17 Fulyag ay hadi insallah simdi kizom dustu cok kotu kostum dudagi burnu kanadi diye simdi korkuyorum bsiey olacak diye rabbim korur insallah 😔
Bus_ak18 Sevdiss_17 yaaa kuzum netim yoktu yeni gördüm test yapmıssın bence var ama çok erkenn. Baya silik çıkmış adet gününde tekrarla testi koyulasır eminim☺🤗🤗 çok sevindim senin adınaa🌹💜
Fulyag Sevdiss_17 Yok yok bir sıkıntı olmaz kötüyü çağırmayalım ben evde kızımla ne hareketler yapıyorum tepemden inmiyor sağlıklı gelişimi varsa hiç birşey olmaz 😊
Sevdiss_17 Bus_ak18 evet cok silik daha en fazla 20 30 dur deger ama sag kasigim pit pit atiyor ya sanki ben burdayim der gibi😂