DuhaninAnnesi vuslatim34 benimde şuan sadece göğüs hassasiyetim var vide kasikta adet olacakmış gibi ara ara ağrı oluyor yani bunlar belirti 😍
Sevoeco25 vuslatim34 benim de 10 günüm bugün çift çizgi var ama yinede güvenemedim iğnenin etkisi ne zaman geçer
Sevoeco25 vuslatim34 anladım canim benim de iğne aşılama 10 gün oldu test çift çizgi ama emin degilim
Sevoeco25 vuslatim34 amin kuzum ben bu süreçte ananas muz karıştırıp yedim ve incir çok yedim inşallah tutar
ElifMnll Kızlar benimse yok ikinci testi yaptım negatif ilk test nasıl yanılttı öyle çok üzüldm inşallah sıradakıikere basip olsn çift çizgiyi görmek bu ayda gitti bir kere gebe kalmadn bir daha olmuyo çol garip rahim filmi bilw çekilmştm😔
Tugceecikk Sevdiss_17 yumurtlamadan 8 gün sonra böyleydi sonra koyulaştı 11. Günmde lh koyudu hcg de silik çıktı bu şekilde öğrendm bende
Sevoeco25 DuhaninAnnesi evet kuzum çok memnunum özele gittim bi faydası olması ama bu doktor ve hemşireler çok iyiler ilgili bide düşün ayet-el kürsü ile aşılama yaptilar dua ederek muhteşem insanlar
Sevdiss_17 Ozlemzeynep canim yumurtlama olduktan bir gun once tek iliski oldu indan 7 yada 8 gun sonra tekrar koyulasti yani bana gore oncekilere gore koyuydu hatta fotolari var atarim 2 gunde bir yaptim ondan sonra test bitti gelince 5 gun vardi 5 gun varken kopkoyu degil ama koyu cikti sonra gebelik testim ayni gun silik cikti