Ftmzngn Merhabalar sevgili anneler 😍 bende 7 haftalık hamileyim henüz çok yeni bu süreçte nelere dikkat etmem konusunda sizden destek bekliyorum teşekkür ederim 😍
hunilimom Ftmzngn hosgeldin bende doğum yaptım ama hala burdayım ilk 3 ay dikkat et kendine önlemini al gerisi allahtan canım anı hareketlerden kaçın
Manyakcadl Ftmzngn hayirli olsun☺️ Cok sicak suyla dus yapma cnm 12. Haftaya kdr fln.. gunde 2 acik cay 1 fincan da kahve, filtre olacaksa suyu cok olsun.. hazir bulantilarin falan baslamamisken gunde 2 yumurta yemeye bak cnm🙂
Ebru-isil Ftmzngn ilk 3 ay çok dikkat et ilaç kullanma bu aylarda kimyasal ürünleri kullanmamaya çalış.Kahvaltılarda mutlaka ceviz ye.Bol yeşillik meyve sebze protein tüket.Sirkeli karbonatlı su ile yıka ürünleri.Torch testi yaptır mutlaka (bakteriler enfeksiyonlara bakmak için test)
Ftmzngn hunilimom öğretenim çalışıyorum 😔 bu da beni fazlasıyla yoruyor inan iki arada kaldım. 2 gündür okula gitmiyorum halsizlikten 🙄
Susam34 Bende 9+3 üm sürekli sanki bebeğe birşey olacakmış hissi yaşıyorum bu birtek bende mi var acaba midem bulantım çok nadir göğüs hassasiyeti var bunun dışında hiç birşey olmayınca tedirgin oluyorum sürekli
Ftmzngn Susam34 psikolojik olabilir bu süreçte iyi bir psikolojiye ihtiyacımız var sanırım. Ama görülen semptomlar normal diye biliyorum
Manyakcadl Ftmzngn oyy o zmn allah kurtarsn cnm😅 ayva tuz limon 3 lusu ise yario sanki bulantida biraz ama iste hepsi bi yere kdr🤷🏻♀️