Sentrk Ozgee11 elma rendeliyorsa eger elma gbi olan sert meyveleride rendeler diye dusundum kuzum..denicem bende🥰
Sentrk Ozgee11 gorür görur elmayi diger rendede yaptgn zaman elma ince uzun rendeleniyor bebegin yutkunmasi zor olur..bu rendede ise posasi cikiyo putur putur ezik halde yedirmesi kolay olur kuzm
Sentrk asyaa15 bengendim ben şahsen..hem uygundu rengide şeffaf kuvet setinin,maşrapasi vs...zibin zaten en gerekli sey...uyguna gelince aldim kuzum...iki tane 0-3 ya iki tane 3-6 aylik zibin aldm...kuvetin plastgi saglam guzel yani
Gaazell Denizlila00 Ayy benim bulunduğum yerde bim yeni açılmıştı kimse pek bilmez gittim herşey var çok mutlu oldum vee oğluşuma hepsinden aldım valla ıvır zıvırlardan ikişer tane diğer büyük ürünlerden birer tane aldım.
[silindi] Denizlila00 https://imgyukle.com/i/n68e0e bende bunlari zor bela aldim cantada kenarda dursun die aldim kucuk bide kalitesiz ama 30 tldi illa biseye lazim olur 😂
[silindi] Blcns bende uyku tutmadi diye gittim isikli topla cantaya bakcaktim sadece aldimda aldim aklim hala alamadiklarimda 😂😂
Yesmckmk Gaazell burda 2 tane vardı mesela ya tek ya çift ama sende en azından ihtiyaçlarını almışsın kuzum güle güle kullan 🌹