birsaglikci Kızlar SAT’a göre 6 haftalığım. 2 gün önce hcg 675 çıkmıştı. Bugün geldim hasteneye. Doktora dedim ki 3 gündür lekelenmem devam ediyor. Geçen ay kimyasal yaşadım. Lekelenme olunca gelmek istedim dedim. “Bir şey görünmez ama yine de bi ultrasonda bakalım” dedi. Baktı. Olumsuz bir şey gözükmüyor ama birşey de gözükmüyor. Daha erken zaten dedi. Kan verdim bekliyorum. İnşallah 2 kat artmıştır 😌 çok gerginim.
Bus_ak18 birsaglikci geç döllenme olduysa eğer görülmeyebilir zaten panik yapma. Allahın izniyle inşallah sağlıklı sonuçlar alırsın 🤲🏻
eknsnsr98 birsaglikci inş bi sıkıntı yaşamazsın canım rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı
birsaglikci Cemremmm Bus_ak18 2 gün önce 675 çıkmıştı bugün 1260 çıktı çok şükür doktor güzel artmış dedi. Lekelenmeler için de progestan verdi. Şimdi evdeyim yatıyorum. Perşembe tekrar gideceğim inşallah 🌺😇 inşallah keseyi, kalp atışını görmek,duymak nasip olur sağlıklıca. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah ❤️
Bus_ak18 birsaglikci ayyy canım çok sevindimm güzel düşündük rabbim nasip etti bak. Çok sevindim senin adına. Rabbim tüm isteyenelre nasip etsin bu duyguyu🤗 bende 7+4 üm kese bebek görüldü. Pazartesi kalp atışı için gitcem inşallah duyarım dua et🌹
Mbmb birsaglikci Çok sevindim. Sürekli ayaklarını yukarıda tut, uzan. Progestani ihmal etme. Rabbim korusun 🙏
birsaglikci Bus_ak18 ayyyy ne güzel bir duyguymuş nefes almak; gerçekten forumda olumsuz okuduğum herkese dua ediyorum, güzel haber bekleyene dua ediyorum. İnşallah bu aşamalar öyle sağlıklı geçer ki sağlıklı bir evladın olur, sağlıklı bir ömrü olur inşallah 💕
Bus_ak18 birsaglikci benimde 1.5 senedir olmuyodu burada o kadar dua eden olduki önce rabbimin sonra dualar sayesinde gebe kaldım. Sonra bende başladım dua etmeye. Rabbim kimsenin kucagını boş koymasın doktor doktor aratmasın die dua ediyorum hep🤲🏻🤧
birsaglikci Mbmb çok sağol canımmm progestan ilk kez kullanıyorum vajinal yolla almaya çalıştım ama inşallah becerebilmişimdir ya sanki tam girmedi gibi geldi
Mbmb birsaglikci Sırt üstü yat. Ayaklarını karnına çek doğum pozisyonu gibi. Ve orta parmağınla itebildigin kadar it. Ve 1 saat falan ayağa kalkma. Daha sonra dışarıya çıkabilir fazlası rahat ol. 34. Haftama kadar kullandım