Gaazell Serap0733 Sanırım öyle oldu kuytu köşede olunca bim kimsenin haberi olmadı sanırım erken gidip herşeyden aldım küvet hariç 🤗🤭😂
Zehramomm Bahar33 eşimle gezmeye çıktık 2 bime uğradık öyle dolaşalım neler var diye herşey duruyodu küvettir hastane çıkışıdır reflü yatağıdır herşey vardı burda alan olmadı heralde 😊
Bahar33 Zehramomm işte canım kısmet bazı şeyler biz arayınca bulamıyoruz aramayan kişinin elinin altında olabiliyor
Yesmckmk Tstnptt biraz da ultrason makinasının içimi olması da önemli canım. Mesela ben çok net gördüm. Hatta bu günde sonuç almaya gitmiştim doktorumuz tekrar baktı sıpa içerde bi güzel gerneşti iyice sonra elini ağzına götürmeye falan başladı 😂
Svlyery Bahar33 benim gittiğim bin de kimse almadi onu akşamüzeri gittim hala duruyordu bende led ışıklardan alicaktim kadin yanimdan koşarak gitti aldi kala kaldim resmen cılgın babanneler vardı bimde bugun 😅😅
Svlyery Bahar33 kendimi kollamaktan bir kac birsey alabildim sadece itip itip duruyorlar resmen neyse ki led ışık dışında istediğim herşeyi alabildim 😁