Tubasim Yldrmbytkn 17 TL galiba tam hatırlamıyorum başka rengi yoktu canım . Baya büyük ama hosuma gitti
Rumis Busraao bize düşenler mı diyorsunuz bini toplayıp gelmişsiniz maşallah güzel günlerde kullanın 😄😄
iremmm00 EsmaSahin bende kendim dikecektim fakat o fiyata kumaşıyla elyafı alınmaz ve iyiydi boyutu kalitesi o yüzden aldık biz
EsmaSahin asmitaskiran o beşikten arkadaşta var sallarken geziyor yerinde durmuyor ıyiki almamışsın. Yerinde sabit ve yan sallanan küçük beşikler çok iyi oluyor
3ilge Serena Pierre cardinin çantası İçin askı aparatı bulunmaktadır yazıyordu ama benimkinden bir şey çıkmadı sizinkinde var mı Acaba? ( Bebek arabasına asmak İçin)
Nurorhn Yesmckmk MasaAllah canım almissin hemen herseyden sende 😍 Vallaha Herkes yütük bulmus gibiydii 🤣🤭 Bende baya birsey aldm ama oyuncak kutusunu kacirdimm cok uzuluyorum 😑😑😑🤦♀️🤷♀️
Gencanne18 Bende anne yanı yatağı babynest aldım pierre cardin bebek çantasını aldım pembe kundak havlusu aldım bir de ağız mendili aldım😍
Zehramomm Blcns ben yurt dışından almıştım çok güzeller çok hoş duruyor bime 40 a gelmiş istanbuldaysanız eminönünde 25 liraya görmüştüm her renginden
Yesmckmk esssraaaa benim de arkamdan gelenler öyleydi vallaha diyorum iyi ki önce gitmişim yoksa çok zor 😂😂😂