Serdile hayırlı olsun bebeğiniz. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun sizleri. Benim ilk oğlum doğduğunda biraz sıkıntılar yaşadık. Çocukta bir sorun var ama anlaşılmıyor. Hastaneye yatırıldı. Araştırmalar sonucu mide veya bağırsaklarda sıkıntı olduğu tespit edildi. Yavrum ameliyat oldu. Bebegimi benden ayrı koyan, başımıza
ne gelecegini bilmediğimiz sorun ince bagirsagindaki iğne ucu kadar delikmis. Bebeğin beslenmesinin yasak olmasına rağmen 15 gün içinde o delik 15cm kadar dokuyu kaybetmiş. Sonucun iyi olup olmayacağını bilmeden taburcu olduk. Bağırsaktaki dikiş tutacak mi? Tekrar ameliyat veya yatış olur mu? Gibi sorularla. Hamdolsun her şey iyi geçti. Şu anda 15cm eksik bagirsak, 6dikis izi ve anne sütünden mahrum kalma dışında bir sıkıntımız yok. İnsan tüm dert bende sanıyor ama hiç öyle değil. Yogunbakimi görünce haline şükrediyor. Daha bu dönemde eşimin evli kardeşi eşimin bana yardımcı olmasını kiskanip abisiyle kavga çıkardı. Çok kötü lohusalık geçirdim. İnşaallah bu sefer iyi bir lohusalık dönemi geçiririm. Size tavsiyem kendinizi çok uzup sutunuzun azalmasına sebep olmayın ve sutunuzu bol bol sağın. Rabbim şifa versin, sizleri birbirinize kavuştursun, mutlu, huzurlu, hayırlı bereketli bir aile eylesin.