Handeay7 36 haftaligim ve erken dogum riskim var bebeğim taş gibi sert belimde ve karnımda yoğun bir ağrı var ayrıca afedersiniz sanki sürekli büyük tuvaletim var? Bu doğum belirtisi olabilir mi? Nişan ya da su gelmesi yok sadece akıntım fazlalasti.
Esr36 Handeay7 nisan ya da su gelmesi beklenmemli ciddi karninda belinden vuran bi agrin varsa düzenli grliyorsa ve her segerinde artiyorsa dogum baslamis demektir
Mervebuglemsura Handeay7 doğum belirtisi gibi duruyor anlattıklarınız.. Ayrıca Nisan veya su herkesde gelmeyebilir.. Bnce düzenli takip et ve doktorunu bilgilendir. Madem erken doğum riskinde varmış.. İşi şansa koyma derim Geçmiş olsun.. Hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum 💐💐
guzelll Handeay7 aynı durum ben de var benim de rahim kısalığı var ama nst de sancım çıkmadı Pazartesi tekrar kontorl var
guzelll Doktor bana hep suyun gelirse kanaman olursa acile gel dedi onun dışın da karnın kasıkların bel ağrısı hakkında bişey demedi
Susamanne guzelll canım 27 aralıktan bu yana aynıyım 25. Haftada başladı ağrılar dayanılmaz ise dr ile konuş derim herkeste su veya nişan gelmiyor çünkü ona göre hareket edersin en azından
Handeay7 guzelll bana kasiklarinda ve belinde agri olursa gel demisgi ama bu karnimin genelinde olan bir agriydi şükür hafifledi gibi