Minigiiiinannesii PkoluAnne iliskiye gir canim benim. Iliskiden sonraki sabah geldi benim su sizintim. Dediklerimi kesinlikle yap o sanciyi cekmek yerine hareketleri yaparken zorlan saha iyi😊 korkutmak istemiyorum seni ama acilma olmayinca cok aci cektiriyo suni sanci.
Minigiiiinannesii 2015 anne rahmini tikayan bebegi mikroplardan koruyan bi tikac. Gorunusu kanli sumuklu bi zar yapi gibi bisey. Kisiden kisiye rengi degisiyo. Benimki yesilli kahverengili geldi. Onun geldigi cok belli oluyor zaten.
Minigiiiinannesii dilaracalik29 amin canim benim insallah🙏 acilma olmasi cok uzun surdu yoksa dogum 2 dk surdu. Sakın korkma korkulacak hicbisey yok. Iyi ki normal dogum yapmisim iyi ki o sancilari yasayip ogluma normal yolla kavustum😊
Halime1652 Minigiiiinannesii dun akşam sancı 25 29 oldu ama acılma yokdu ve bgun hala nısanım gelıor ılık degıl bıldın kaynar su gırıyorum sancı arttı sıddetı daha gıtmedım acılma varmı dıe
Minigiiiinannesii Halime1652 hayir kuzum ilik suyla gir. Bende oyle yapmistim ebe kizdi sakın bidaha yapma gormiyim dedi. Evdeysen hastaneye git hemen. Haber vermesi unutma Allahim tek avazda kurtarsin insallah 🙏
Minigiiiinannesii PkoluAnne korkma canim benim emin ol ki ne kadar aci cekersen cek evladini gorunce hicbirini yasamamis gibi oluyosun. Dunyanin en guzel hissi o dogum abini hissetmek olabilir 🥰
PkoluAnne mutluuannee 2 hafta gelişim geriliği var uzun zamandır daha fazla bekletmek istemiyorlar perinatolojide 38 son dediler fazla beklemesi zararlı diyorlar
PkoluAnne Usluglhn uzun süredir 2 hafta gelişim geriliği var ilerliyor gün gün yani çok küçük 38. Haftamdayım 2.400 gr kilosu
Minigiiiinannesii Rkymhmt kokusu yoktu kuzum. Ilk sizinti olarak gelen seffafti, dogumdan onceki gelen suyum kanli renkteydi.