Semadefne35 Kızlar hemen hemen hepimizin yaşadığı sorunu yaşıyorum ve malesef önümü göremiyorum ve paZartesi doğumum var tüy dökücü krem kullananız var mı acaba ?kimyasal farkındaym ama ynede sormak istesm 🤔
aysenur4 Semadefne35 oazartesi bnmde doğumum war jiletle hallediyorum ben bakmadan sadece el yordamıyla halledebiliyorum
Lovebaby123 Semadefne35 oda bir risk olduğundan . Sakal traş makinaları yahut epilasypnun kesme başlığı ile de halledebilirsiiniz eşinizden bu konuda destek alabilirsiniz . En kötü ayna kullanarak halletmeye çalışabilirsiniz 👍
Semadefne35 Mervedicle hamam otuda çok kötü kokuyo kuzum ya 🤦♀️🤦♀️ Mğde bulantım olmadı son ayıma kadar 1 aydır mğdem berbat o kokuya hiç giremem herhalde 🤦♀️🤦♀️
Lovebaby123 Mervedicle o toz daha tehlikeli değil mi ya. Kokusu bir defa çok baskın solunum açısından ayrıca yakma ihtimali vs yanma ihtimali var vücudun tahriş açısından direkt yapabiliyor. Hele ki gebe birinin özel bölgeye kullanım açısından bence hiç sağlıklı değil hamam otu tozu. Gebelik dışında da tüy dökme anlamında o toz sağlıklı değil.
Semadefne35 aysenur4 bende jiletle alıyorum ama tam göremediğim için pek temizliyemiyorum. Doğumdada şimdi sonda takılcak falan o yüzden tertemiz olmak istiyorum 🤦♀️Ağda yapmayı özledm 😂😂
Semadefne35 Mekamu şmdi onu kullanıyorm tatlımda görmediğim için pek olmuyo 😂 kocaman göbek göremiyorumm😂😂
aysenur4 Semadefne35 ben dustan cıkınca aynada bakıyorum gayette becermişim diyorum kalan tek tükü ayma karsısındada alabilirsin he olduki ufak bişeler kaldı o kadarda önemsemiyorum ufakları kınanmıcak kadar yapabiliyorum ya o yetiyo
aysenur4 Semadefne35 işk aynen kızımız oluvak inşallah bakalım sizin nedir pazartesi sbah 7 de gidicez bakalım
Semadefne35 Lovebaby123 ben hiç yapmadım ama kardeşim kolu için bikere yapmaya kalktı ordan kokusunu biliyorum çok ağır bi koku sonra araştrdğmda bende tahriş edebildiğini zazarlı olduğunu öğrenmiştim ama tabi o zmn hamile değildim 😂😂
Mervedicle Lovebaby123 2 tane hamile arkadaş kullandı biri doğum yaptı biri yapmak üzere diğer arkadaş kullandı diye kullandı her hangi bişey olmadı doktorları da kokusu rahatsız etmiyorsa kullanabilirsiniz demiş
Semadefne35 Lovebaby123 ya ayak parmak tırnaklarımı bile eşime kestiremiyorum 😬 eşimden kaynaklı değilde ben çekiniyorum hayatta bu konuda yardım isteyemem asla geri çewirmez biliyorum yapar ama ben istiyemem aciz gibi hissediyorum kendimi adamdan çocuk yapıyoruz ama bu konularda utanıyoruz değişik bi düşünce farkındayımda işte 😂😂